Forumet - För många klistrade trådar i dator forumet

För många klistrade trådar i dator forumet

116 0 7
Forum brukar ha riktlinjer på runt max 3-4 klistrade trådar, medan det nu är 7 klistrade trådar vilket är galet. De brukar dessutom oftast vara låsta så de inte ändrar ordning.

Några av dem kan slås ihop till en "Läs alltid innan du postar i detta forum rubrik" ( Vill du ha hjälp i datorforumet? Skriv en beskrivande titel, ett beskrivande inlägg, och bifoga nödvändiga saker! + Guiden för en lyckad googlesökning, basic.)

UM++ tycker jag inte ska vara en klistrad tråd, vist bra tips om FF tillägg och att det finns lite man kan använda på um, Men inte värt att vara klistrad.

Nä tycker inte att alla klistrade fyller nått bra syfte i datorforumet och det gör det bara jobbigare att titta efter var de översta rubrikerna startar.

Vad tycker ni?

Spana också in:

Hampie:

Att låsa dem känns poänglöst egentligen, då kan folk ju inte kommentera eller fråga om innehållet däri.


Ok jag formulerade mig kanske dåligt... dom ska vara i en bestämd ordning och inte ändras när någon skriver något i dem, den viktigaste ska vara överst jämt t.ex. osv. (om man skulle låsa ALLA skulle man ju få det på köpet, men det borde fixas så moderatorena bestämer ordningen och sen ändras den inte när folk skriver nytt så dom alltid har samma position)