Forumet - För mycket kjoltyg stöter på mig

För mycket kjoltyg stöter på mig

2786 0 55
vet inte om det är rätt ställe men jag har ett problem. det är så att när jag är ute på stan så typ blir jag alltid stött på, alltså tjejgäng typ stannar och kollar och dreglar och fnittrar när jag är ute på stan med min kompis Martin tex
Han typ säger hela tiden att "hon kollade in dig!" och när vi promenerar hem med våra gitarrer på ryggen och indie rocks stils hattar på huvudet så säger Martin "eddie du är så jäävla söt" och jag kan se att han menar det, för jag vet ju själv hur jag ser ut liksom.

men mitt problem är att heta, vackra, stiliga tjejjer typ stöter på mig och det händer minst en gång i veckan (oftast fredagar, notera att jag inte brukar "gå ut" på klubbar ofta för jag är typ pank + att jag bara blir trakasserad av översminkade nollor som inte kan dansa + att musiken suger och spriten är 10 gånger dyrare än på systemet som man kan avnjuta tillsammans med tex Martin hemma istället) att en fjortis tjej eller två ur ett fjortisgäng kommer fram till mig och börjar säga komplimanger, ge nummer, be om eld för att sedan be om MITT nummer, flirta och försöka få med mig på en buss osv.

men problemet är att när tjejjerna är så jävla villiga och framåt så tappar jag typ intresset. jag tycker det är trevligt att folk visar sitt intresse, men har hela mitt liv fått höra tjat om att jag "utstrålar" ditten och datten och hatten sitter så jävla fint och jag har så bra personlighet osv att jag är trött på allt det där. jag är inte intresserad av ytligt folk som inte kan se mig för den jag är, vilket är en skitstövel som har förlorat förmågan att lita på folk men som är smart, begåvad och bryr sig om andra mer än en själv och mycket mer. se mig inte för att jag är så fittigt snygg, se mig för den jag är. ingen verkar känna mig, men ändå vill de vara med mig. jag är inte intresserad av ett jävla sär.
over & out, Eddie

Spana också in:

Ja vad är problemet , jobbigt som fan att folk stöter på en, men motgång?.
Kanske borde försöka att träffa folk som inte bara vill ligga med dig? Eller du kanske skulle ta och lära känna personerna i fråga. Du ser ju på dom exakt på samma sätt som dom ser dig. Du är inte så mkt bättre och djupare för att du har indiestil och en gitarr på ryggen (även om jag har den själv). Ge alla en chans att visa vilken person dom är innan du dömer dom tack. Problemet med detta är att du.