Forumet - För någon månad sen på en allmän toalett (onda gärningar)

För någon månad sen på en allmän toalett (onda gärningar)

206 0 23
För några månader sen åkte jag tåg. När jag kom fram till stationen var jag pissnödig så jag gick in till betaltoan. Jag såg att den var öppen, steg in, sket alltså att lägga i en femma. (Har jag sagt att jag är smålänning?) Nackdelen med detta företag var att man inte kan låsa toan när man inte lagt i pengar, men som tur är (tänkte jag i alla fall då) var det en mindre stad jag var i. En tant kom och lade i en femma när jag stod där och pissa, så öppnade hon dörren och liksom "vafaaaan?!". Sen gav hon mig onda blickar när jag kom ut och muttrade nåt om att "så gör man bara inte...".

Så... vad har ni utfört för onda handlingar på sistone? Tell me!

Spana också in:

Jag såg en gammal (svensk) man kämpa med dörren i McDonalds toa, alltså dörren var på hans rygg och han puttade ut den medan han tog steg för att komma ut. Alltså jag VILLE hjälpa honom, men när jag var påväg dit var det en (rasistäckeldöfittaosvosv, jag vet att hon är det pga blicken hon gav mig) blond svensk medelålders kvinna som stod precis framför honom och bara stod där och glodde medan hon väntade på sin tur (på den kvinnliga toan alltså) Det var verkligen synd om gamlingen.
Alltså det var väldigt bisarrt (för mig iaf, som är van med att hjälpa gamlingar), för han tog mini steg och man såg att han var svag och hade det svårt att komma ut, man hjälper ju förfan gamlingar?!?!?
Känner mig taskig för att jag inte hjälpte honom med dörren, jag gjorde inget för att jag trodde först att det var hans dotter och han kanske inte ville ha hjälp, men tydligen var hon inte det, men han var nästan ute när jag kom ändå.
Hovnarren:

sket alltså att lägga i en femma.


oh the horror!

OnT: Har endast utfört samma onda gärning som du, alltså pissa utan att betala (aldrig med olåst dörr dock). Har satt ett och annat tuggummi under bord också, trots att jag blir asirriterad när andra gjort det och jag råkat vidröra kletet.[blush]
en gång när jag var redigt skitnödig, så stoppade jag en femma i ett sånt dass.. när jag öppnar, ser jag en kärring med barnvagn och allt inknökat. hon säger bara "ursäkta mig", stänger och låser.
fy fan vad arg jag blev, men det var jävligt bråttom så jag kunde inte stå och vänta på henne. var tvungen att springa och växla -.-

inte jag som var elak dock, kom och tänka på det när jag läste första inlägget