Forumet - För orolig för att bli dumpad eller för att partnern ska vara otrogen /Tips?

För orolig för att bli dumpad eller för att partnern ska vara otrogen /Tips?

1553 0 40
Som topic lyder... jag tänker nästan konstant på om om jag skulle bli dumpad eller om hon skulle kan vara otrogen och svaret är alltid ja att hon skulle kunna, Men skulle hon verkligen göra det mot mig är frågan.

Genom detta blir det en ond cirkel och jag känner att jag inte kan fullgöra min kärlek till henne och hur mycket jag älskar henne egentligen... Det blir liksom som en jävla paus när dessa tankar slår mig. Hur kan jag undvika dem och hur kan jag förbättra självförtroendet/självkänslan?

Och med svartsjukan börjar jag känna att jag är riktig patetisk ibland... Som par var har ni för råd att ge så att man litar mera på varandra?

Om er partner har en kompis/vän som han/hon messar till varje gång då hon tar upp mobilen och t.o.m säger "Godnatt puss" och "godmorgon vad gör du?"
Skulle ni bli misstänksamma? Även om jag har fått höra att det är hennes vän så tycker jag att det är ändå konstigt att man pratar så konstant med varandra ... stör mig som fasiken på det, Och sedan att hon har varit otrogen i ett annat förhållande ger mig ingen bättre syn på det hela... Det som är så jobbigt är att jag verkligen känner mig som lyckligast när jag väl kan släppa alla dessa tankar för tillfället och bara vara med henne.. då tänker jag också "om hon är otrogen osv" då är det hon som förlorar på det, och att jag just då mår som bäst och jag kan göra det bara om jag vill... Men sedan kommer ändå tankarna upp när man är ifrån henne.

Tycker ni att det skulle vara fel av att sno mobilen tex och kolla mess?

Spana också in:

xparn:

Tycker ni att det skulle vara fel av att sno mobilen tex och kolla mess?


Ja, jävligt fel.

xparn:

Om er partner har en kompis/vän som han/hon messar till varje gång då hon tar upp mobilen och t.o.m säger "Godnatt puss" och "godmorgon vad gör du?"
Skulle ni bli misstänksamma?


Verkligen inte, säger puss till alla jag känner typ.

Antingen accepterar du att du får lita på henne och ger upp de tankarna eller så litar du inte på henne och då kan ni lika gärna skippa att vara tillsammans över huvud taget. [smile]
respons:

säger puss till alla jag känner typ.


Inte det som grejen är... utan att det är så konstant ända från morgonen till kväll...

respons:

Antingen accepterar du att du får lita på henne och ger upp de tankarna eller så litar du inte på henne och då kan ni lika gärna skippa att vara tillsammans över huvud taget.


Det är det jag försöker ... Men finns det inget magiskt trix som gör att man mår bättre och slipper dessa tankar? (A) fan hatar mig själv :/
Nachac:

för hennes skull.


Även om det skulle krossa henne? Och det skulle krossa mig med.

isola:

Sluta vara ett sånt jäkla psycho.


Är man psycho bara för att man är rädd för att förlora något som står kärt till en?


isola:

Dumpa henne om du inte lita på henne.


Ja men jag vill lita på henne och ibland går det .. Men när man faller till sin negativet igen så blir det ju bara pannkaka med allt
xparn:

Tycker ni att det skulle vara fel av att sno mobilen tex och kolla mess?


Njae.. Moraliskt är det väl inte rätt.
Men kör på [bigsmile]

Jag har lärt mig att om man inte litar på sin partner så kommer saker o ting gå käpprätt åt helvete. Jag var nästan 100 på att en brud var otrogen mot mig förut, tog hennes telefon och hittade massa sms och fick massa tankar. Fick aldrig några riktiga känslor för henne.

Men hon blev skitledsen när det tog slut, och det visade sig att hon aldrig hade varit otrogen.

Dock ångrar jag ingenting, men det är fail om man ens börjar tveka på sin partner.
Jag förstår varför du vill kolla igenom hennes telefon, men orka hålla på? Jag förstår också att om man älskar någon vill man inte bara ge upp den personen, men den här situationen är verkligen inge bra för dig. Inte för någon av er. För tänk om hon blir skitsur för att du kollar hennes telefon? Tänk om det faktiskt bara är en kompis?

Litar man inte på sin partner ska man göra slut. Så enkelt är det bara[sad]