Forumet - För smal behöver hjälp.

För smal behöver hjälp.

319 0 3

Tjena alla ungdomar!

Jag har en fråga angående vikt, jag skäms så otroligt mycket över detta jag har mycket kläder på mig även det är varmt bara för jag inte ska se så smal ut. Det är nämligen så att jag är en kille på 20 år som är 1,84 och väger endast 54,5 KG. Jag vet inte vad jag ska ta mig till det kvittar hur mycket jag äter, jag har provat allt ifrån Weight gainers till att bara äta pasta och kött. 

I hela min uppväxt har jag alltid varit väldigt smal och är så trött på det, det känns som det är helt omöjligt att gå upp i vikt detta gör att jag mår dåligt varje dag och kan inte sluta trycka ner mig själv, det påverkar även mitt liv då jag aldrig vågar visa mig utan kläder även att jag inte vill gå ut. Känns som all näring jag äter bara åker ut lika snabbt. Finns det på något sätt att man kan förbättra sin ämnesomsättning någon medicin kanske? 

Jag vet inte vad jag ska ta mig till för jag klarar snart inte av detta mer. Snälla ge mig inte någon dumt svar och säga som alla andra att jag ska äta mer för det hjälper inte i huvud taget.

Tusen tack för ni tar er tid för att svara på detta.

Mvh

Lovi.


Inga kommentarer

Tråden har 3 svar. Sortera efter:

Polarn hade samma/liknande problem, tror han vägde 56kg fördelat på 189cm när vi började i ettan i gymnasiet. Nu 4a år senare har han gått upp till 72kg genom att käka mycket och bra och träna, det är väl det enda han gjort gissar jag.

Hur "exakt" detta ska gå till vet jag inte, så lämnar över det till någon mer kunnig.