Forumet - För stor åldersskillnad?

För stor åldersskillnad?

5398 4 24

Hej! Jag träffar en kille som är 25 år, själv är jag 16. Vi gillar verkligen varandra och har mycket gemensamt att prata om. Men är 9 års skillnad verkligen okej? tacksam för svar!

Kommentarer (19)

 1. Vågar man fråga vad det är som ni har "gemensamt att prata om"?

 2. tack^
  undrar också över det

 3. Han är obviously jävligt omogen. 

 4. Takes one to know one.

 5. ja det e för mycket. speciellt nu du fortf är ung. du bör träffa någon kring din ålder. d kmr inte funka det där. slutar bara i depressionstigen för er båda!

 6. Varit i samma situation, det funkar inte i längden. Även om man ej vill, så kommer åldern i vägen.

 7. Min kompis har ett förhållande och är i din ålder och hennes kille är också nio år äldre. Han är rädd att det kommer ta slut när hon blir runt 18 för då kommer hon vilje gå ut och kroga och göra allt dumt som han redan gjort medan han är redo för familj. Men om din kille inte skulle ha något emot det eller om du är så mogen att du beter dig som ca 23 när du egentligen är 18 och inte faller för grupptrycket bland dina vänner så tror jag att det skulle kunna funka :)

 8. ingen tjej som är 18 är mogen nog att bete sig som 23:)
  grabben kan möjligen betee sig som han är 18 dock:D (been there done that)

 9. finns det någon skillnad på hur 18-åriga och 23-åriga tjejer är mognadsmässigt? Ej märkt någon sådan faktiskt. 

 10. vad innebär mognad?
  känns enbart som det är ett ord man får en brist av så fort man använder sig av det

 11. "ingen tjej som är 18 är mogen nog att bete sig som 23:)"

  det mest efterblivna jag hört på länge

 12. Håller med zodd.

 13. Håller med mig själh

 14. Håller med ingen, alla kan dra åt fanders inkl mig själv Rodnar

Senast ändrad 19 Dec 2013, 10:33 av André Vifot Haas
Tråden har 24 svar. Sortera efter:

Bästa svaret

Håller lite med zox, för dig kanske det är bra, men man måste ju ändå fråga sig vad en tjugofemårig människa kan ha gemensamt med en sextonåring. Jag skulle aldrig kunna vara tillsammans med någon som är 16 och då är jag fyra år yngre än killen du beskriver. 

Spana också in:

Det är ju helt klart upp till er. Ingen kan ta från er rätten att vara tillsammans. Men jag finner det nog lite märkligt att någon som är 25 drar sig till flickor som blev byxmyndig förra året. Jag kan inte hjälpa att känna att något inte står helt rätt till. Men lycka till iaf.

ÅÅÅÅÅÅH  Here we go again!!! 

Din fråga är mer ett moral ämne.

När ska folk börja se sig själva i spegel och fokusera på sitt eget liv. Det är trist nog att människor måste känna ett slags skyldighet till att visa att man är ''Normal'' genom att göra och säga som ''Samhället'' alltså Vi människor tycker är lämpligt. 

ElloseenSnälla! gör som du känner och inte som vi tycker att du ska göra. Du har något som kallas för  samvetet, ''det lilla rösten'' som viskar i ditt huvud när du funderar på saker.... Lev livet.. Utforska det.. testa det .. känn det och upplev det! 
Tiden stannar aldrig bara för att vi önskar det eller för att något mäktig händer.

HÄR LÄMNAR JAG EN BILD !!LIKE IT!! hehe

M.v.h.
Identitet
1c16769336aa1be5bfe81f11f4515cab82c66c67

Känns inte riktigt okej när du är så ung. Men jag känner varken dig eller honom så jag ska väl inte uttala mig så mycket. Har ni mycket gemensamt är ju det ett stort +! Det är ju ändå 9 år mellan er.. Se vart det leder bara. Det viktigaste är att man är ungefär på samma "nivå" tycker jag, märks inte åldersskillnaden så mycket bör det väl inte vara några större problem. Egentligen.

9 års ålders skillnad är väldigt mkt i tanke med din unga ålder . Jag tycker  du borde tänka igenom det hela noga . Att en kille i 25 års åldern blir kär i en 9 år yngre tjej av ren kärlek enligt mig väldigt ovanligt . Han kan vara jätte snäll och trevlig men det mest realistiska är att nästan ingen kille vill erkänna att en 16 ådring är ngt hållbart i längden varken mentalt eller livssituation !