Forumet - För stor kuk?

För stor kuk?

4081 0 32
Har precis börjat snacka men en snubbe. Sedan kom vi in på ämnet ex osv. Och sedan for no reasons kom vi in på vad man skämdes för eller vad man tycker är pinsamt. Och han våga inte berätta sin sak, men tillslut gjorde han det och de var att hans kuk är för stor.. och att det är pinsamt? och att han är rädd för att skrämma iväg nån? den var 29 cm.. förstår inte.. har frågat varför han berättade det och om det inte bara var en dålig replik.. men nej. tydligen e detta jätte jobbigt och han har tillochmed gått och pratat med någon om det här... vafan tror ni? han måste ju fan vara körd som berättar det oavsätt... men varför skulle han vart oseriös om det? ...

Spana också in:

ankzor:

Han vilkle bara skryta för dig om hur penis han har, så att du skulle bli pilsk och ha sex med honom?


QFT

Ingemarsdotter:

tycker var och varannan kille säger att deras snopp är "för stor" för många tjejer.


Det kanske beror på att tjejer kan ha väldigt varierande fysik, precis som killar, och att man om man haft sex med ett par personer troligen träffat åtminstone en tjej som var "för liten" för en?

Ingemarsdotter:

det är de inte, om nu inte en normal upphetsad tjej skulle ha problem med ~ 15 cm


Tror det är grovleken som är problemet, inte i första hand längden. Går ju alltid att inte gå så djupt, men är svårare att "smala av den" så att säga. Jag har inte direkt jättestor men har varit med flera tjejer som tyckt att det varit svårt eller lätt blivit obehagligt pga trånghet, trots naturlig våthet + glidmedel.

Dold text: inb4 isola: Ja, jag vet att "alla" tjejer kan få ut en bäbis därigenom. Det är inget argument i sammanhanget då det är en av de mest smärtsamma sakerna som normalt kan tänkas hända under en livstid, och inte ens alla tjejer klarar det vilket gör att en del får föda med kejsarsnitt pga trånghet.