Forumet - För trång?

För trång?

4240 0 42
Haft en brud på G i någon vecka nu och idag skulle vi träffas för typ femte gången, men den här gången var det "på riktigt". Vill inte säga vår ålder men vi båda är unga. Har snackat om sex via sms förut och gjort varandra lite småkåta (dock är/var båda oskuld), men idag när vi låg i hennes säng och jag smekte henne lite som jag brukar så märktes det att det var annorlunda.


Hon lade sig på magen och jag förde in en hand innan för hennes byxor och eftersom hon inte på något vis nekade utan fortsatte hångla med mig så fortsatte jag lite lätt. Petade handen allt längre ner men så fort något var påväg att hända så åkte den upp igen, för att retas lite. När jag dock märkte att hon började bli rejält våt åkte ett finger in, var ljuvligt men ändå lite obekvämt så jag började istället knäppa upp hennes knappar på byxorna osv..


Hon sprang upp och släckte lyset och drog ner persiennerna (lol) och började smådra av sig sina byxor, jag ställde mig upp och tog av mig mina också. När vi väl lagt oss ner igen fortsatte vi där vi var nyss, hånglade lite lätt och kände på varandra. Ett finger åkte in igen och hennes händer började vandra upp mot mina kalsonger med och jag blev stenhård. Kände att "det var dax" och började dra av hennes trosor samtidigt som jag märkte hur det bara rann där nere på'na, körde in fler fingrar och hörde hur hennes andning gick från normal, till småsuckande till något som bara gudarna har hört förut.


När jag väl kört ett tag och försökte töja ut henne lite så märkte jag att jag var helt slak, helt sjukt, försökte "smårunka" lite för att få upp den men det var totalt dött. Innerst inne gjorde det väl inget eftersom att fingra henne var inte helt fel och jag märkte att hon kom som aldrig förr, men något jag har funderat på är varför jag inte kunde få stånd? Hade ju det först när hon bara småpillade på mig, och jag kände mig inte nervös egentligen heller, men har märkt att jag senaste veckorna inte varit mig själv riktigt. Förut runkade man väl i snitt en gång om dagen, senaste tiden har det varit 2ggr i veckan på ett ungefär. Och någon gammal gubbe är jag ju inte, så viagra känns lite långsökt hahahaha...


Sen undrar jag bara hur jag töjer ut henne, hade som mest fyra fingrar inuti men tyckte ändå hon var extremt trång och så fort jag drog ur dem så blev "den" mindre, hade jag haft stånd hade jag nog varit ganska osäker på om jag ens skulle kunna fått in den.. Hon var plaskvåt och så, men..


Dagens jävla ilandsproblem. *jobbigt*

Spana också in:

HK Berghdal:

btw, har du testat skriva en sexnovell? du verkar ha lite färdigheter för just d ^^


HAHHAHAHAHHA, är det något positivt..? Märkte nu att jag kanske inkluderade lite väl mycket detaljer, men.. onanerade ni till den? [tard][cute]

Kanske är det jag som är nervös bara, får se hur det blir nästa gång, men av det jag kände med fingrarna så kändes det väldigt trångt för att få in en penis med stånd där. Sen är ju frågan varför jag inte kunde få det just då...
ChickiBull:

[blush]


dysentery green:

[love]


SJUKA, MYCKET SJUKA MÄNNISKOR!! [chocked][chocked][no-no]

[wink]HK Berghdal:

nä faktiskt inte [cool], du får inkludera mer detaljer o göra den lite längre så kanske. men du va helt klart på rätt väg [cheers]


Dock var det aldrig meningen att det skulle bli som en sexnovell [wink], alltså.. öh.. tråden spårade ur känns det som, kanske var för dålig trådstart, visste vad jag ville men hade svårt att formulera allt. Men problemet att jag inte kan få stånd vid vissa lägen eller att jag runkar allt mer sällan skulle jag gärna få en lösning på, vad är det som har hänt?!
gynekomasti:

jag runkar allt mer sällan skulle jag gärna få en lösning på


Vad är det för fel med det? [shake]
Om man gillar någon tappar man ju suget på Lena Handén, inte konstigare så.

Att du inte får bonga beror väl på att du stressar kanske, låt det ta den tid det tar liksom.
gynekomasti:

. Men problemet att jag inte kan få stånd vid vissa lägen eller att jag runkar allt mer sällan skulle jag gärna få en lösning på, vad är det som har hänt?!


det jag gjorde var att börja intressera mig för sex mer. sen började jag acceptera vissa attraktioner jag har till folk i min närhet. det har hjälp kåtheten. men misstänker att du redan gör detta :)
GLÖMDE SKRIVA DET, DET DÄR MED 4 FINGRAR ÄR FELAKTIGT, HAR SKRIVIT HELT FEL, BLANDADE IHOP DET. Hade som mest in tre fingrar men även det var svårt, ett och två gick mycket lättare.

Dan_the_ironman:

Att du inte får bonga beror väl på att du stressar kanske, låt det ta den tid det tar liksom.


Men kände mig egentligen inte stressad, eller jo, lite kanske när man märker att den slaknar, att man skulle pricka in det där lilla hålet i totalt becksvart mörker osv..

Geigerzähler:

4 fingrar är väl väldigt mycke


Felaktig information som sagt, det jag skrev i trådstarten var fel. Kolla längst upp i detta inlägg istället.

framtidstron är död:

4 mansfingrar


Man och man, är yngre än 15 år om man säger så...

framtidstron är död:

Om den är glad kommer din penis slinka in utan några problem.


Glad verkade den minst sagt vara, kunde fyllt en hel enliterskanna med het fittsaft om jag ville, tro mig [wink]

Aja, men tyckte det var ganska svårt att hitta det lilla hålet, och min penis är ganska liten faktiskt. Sen var det mörkt osv.