Forumet - Föräldarkontroll i Windows 7

Föräldarkontroll i Windows 7

851 0 13

Spana också in:

96oscar:

Nu använder han en föreldrakontroll som finns på kontrollpanelen i windows 7 där han kan bestämma vilka tider jag får spela :(


Min mamma gjorde precis likadant. Däremot slingrade jag mig ur problemet på något vänster tack vare en kompis. Men så småningom blev jag less på datorns dåliga kvalité och internet som var på tok för långsamt.

Jag jobbade extra över jullovet och fick ihop tio tusen som jag köpte nya datordelar av och byggde ihop alldeles själv. Nu fungerar allt felfritt. [cool]
De lättaste e att ladda ned en keylogger som sparar lösenordet när dina föräldrar skriver in det.

Om du nu bara vill kolla vissa sidor så kan du googla dem å sedan klicka på "cached". Då visar den en sparad sida som oftast är någon dag äldre fast det spelar sällan någon roll.
96oscar:

Men finns det någon bra sida man kan ladda ner keylogger ifån då?? Utan att få en keylogger själv?? :D


Jag skulle aldrig säga åt någon att ladda ned en Keylogger som inte vet vilken man skall använda ( har inte använt någon på länge så har ingen aning om vad som är "säkert" idag ). Visst det funkar men används datorn i syfte med att betala räkningar m.m. så kan keylogger vara jävligt dumt att lägga in. Det finns många program där ute, men många av dom laddar även upp det som skrivs på datorn till en server / mailas ut till personen som skapat programmet. Vilket inte är speciellt bra om jag får säga det själv..

Vilket som, Nu vet jag inte hur din tidsbegränsning är satt men det bör fungera samma.. Jag orkade inte sätta mig in i det men tog inte mer än 5 minuter att komma på hur man kan ta sig förbi det.
Första frågan man ställer sig är ju självklart, Vad sätter tidsbegränsningen? jo tiden, är klocka si och så kan du logga in, annars inte.
Men med ett vanligt standardkonto kan man inte ändra klockan inne i Windows...
Så det man gör är helt enkelt följande.

Starta / starta om datorn.. När bios bilden kommer klicka på knappen som gör att du kommer in i Bios, Vanliga knappar för detta är "Delete" eller "F2" tangenten. ( det brukar stå "to enter bios press "key" eller liknande )

När du kommer in i bios så brukar första alternativet vara *Date and Time* Simpelt nog, ändra klockan till den tiden då du kan logga in ex 08:00.. Tryck på F10 för Save and Exit. datorn bör nu starta om, låt den boota somvanligt. logga in, spela.

Genom att göra detta ändras klockan även inne i Windows. Men du lär ändra såfort tiden går "ut" igen. Sen är du smart ändrar du tillbaka till rätt klockslag före du lämnar datorn via samma väg, så det inte syns att något är ändrat.

MEN din pappa har nog satt en tidskontoll av en anledning, så det bör du kanske faktiskt följa...

*Notera **
Jag rekomenderar dig INTE att ändra NÅTT i bios sålänge du inte vet vad du håller på med, Ändrar du fel sak kan det innebära att datorn inte kan boota Windows / blåskärmar eller helt enkelt stannar upp före bios och ingen bild visas på skärmen.

En bios resett sätter oftast det hela på rull igen, Men har Bios konfigurerats med AHCI/compatible mode på disken eller liknande ( OM nu någon ändring är gjord där inne före windows installationen gjordes ) så innebär det att detta måste ändras korrekt för att datorn skall boota igen..

Men som sagt, ändra klockan i bios, det fungerar.
Mer permanent lösning har jag inte provat..

Ursäkta för det långa inlägget men jag blir för "carried away" Och det du gör på din dator med denna information tar jag inte något somhelst ansvar för..
[cool]