Forumet - Föräldrar

Jag och mina föräldrar kommer inte överrens.. jag har varit på semester och enda sen jag började röka är de helt emot mig, jag får inte ta körkort, jag får inte åka utomlands jag får inte ens sova över någonstans. Det värsta är att min pappa också röker och ingen bryr sig så vad fan ska jag göra?

Spana också in:


Limen97: Jag och mina föräldrar kommer inte överrens.. jag har varit på semester och enda sen jag började röka är de helt emot mig, jag får inte ta körkort, jag får inte åka utomlands jag får inte ens sova över någonstans. Det värsta är att min pappa också röker och ingen bryr sig så vad fan ska jag göra?
Han vill inte att du ska röka för det är dumt och han har nog inte slutat för han inte vill eller så har han inte tillräckligt med disciplin för att sluta.  
Låter sjukt att du inte får göra så mkt pga rökning...
Och jo tycker att man kan nog känna att det är mer okej när ens förälder gör det. Typ som att säga till ett barn att inte svära när man själv gör det hela tiden, då är det klart att barnet också gör det... 
MEN nu är ju du inget litet barn och vet säkert att det är bäst för din hälsa och förmodligen även relationen med föräldrarna att du slutar röka. Så SLUTA. 
Jo, det går.

Eller så visar du att du gör vad du vill, skaffar jobb, röker ut dina pengar och sparar till körkort. Dock ftf bäst att sluta röka om du ska försörja dig själv.