Forumet - Föräldrar som säger nej till skitsaker.

Föräldrar som säger nej till skitsaker.

5223 0 52
Om en tös eller påg på 15 bast vill ha blått hår, då tycker jag det ska gå för sig också. Likadant med piercingar.

Jag hajar inte varför det skulle vara ett problem, och varför det är ett stort NEJ bland sina päron.

Det är inte tatueringar, sprit och rökning vi snackar om. Utan piercingar, som går att ta bort och hårfärg, som går att färga över.
Om tonåringen vill se ut så, då tycker jag fanimej att hen ska få göra det också! Vad tusan än samhället säger om det.

Spana också in:

Hade det varit mitt barn, 15 bast, hade jag sagt nej. Åtminstone till piercing, hårfärg hade jag bara ifrågasatt men inte nekat. Det är ett hål, och jag tror fan inte det är lätt att ångra om man nu vill det. Missförstå mig inte, jag har inget mot pieceringar och tycker det är snyggt på rätt ställen och person. Men hade det varit mitt barn, så hade jag velat att hen blivit någorlunda äldre och blivit stensäker. Detta baserar jag på saker jag ville ha i den åldern, men som jag aldrig fick, och som jag tackar gud för att jag inte fick nu när jag är äldre.

När jag anser att mitt barn är helt 100 på att hen aldrig kommer ångra sig, då kan jag t.o.m. tänka mig att betala för det. Observera att det är när JAG och inte HEN anser sig redo.

Stör mig som fan på ditt användarnamn, känns så sjukt drogromantiskt. Tyder verkligen på att du är en jävla fjortis.

Gör vad du vill med ditt hår, skit i dem.
10522756_10204166679265330_1549400783438
Bilden är tagen efter ett par dagar då jag varit vaken på droger, snygga ringar under ögonen va? Coolt att vara pundare, man blir både snygg och smart. 

Not. Väx upp.
Har jättefina exempel på hur snygg man blir på sjukt jävla tunga droger också, kan visa ärren där jag skurit upp mig själv i tron om att jag haft microfoner inopererade under huden. Eller såren i ansiktet som man får av att sitta och röka droger (mdpv/heroin) på folie. Eller min lungfunktion, har bronkit. Eller hur snygg armen blir när man injicerat droger och missat med lösningen så att man skjutit ut den i hela armen och både fått venkollaps och blodförgiftning, har haft hela armen svullen och blå. Eller alla gånger jag oroat mig för hepatit C och HIV. 

Mh, ascoolt.