Forumet - Föräldrar stöttar en inte...

Föräldrar stöttar en inte...

5081 0 107
Vad ska man göra när folk i ens omgivning (tex familj) vägrar acceptera att ens liv kan ta en annorlunda vändning? jag tänker till exempel på om man råkar bli kär i en av samma kön, hudfärg, annorlunda ålder eller tillochmed annorlunda stil.

DOm vägrar acceptera mitt val utan säger bara att det är sjukt, onormalt men säger inte någon förklaring till varför.... seriöst, blir så arg. Jag är ju kär i honom och varför ska dom inte kunna acceptera det efter ett tag? Kan förstå att i början kan man bli chockad men varför kan man inte lära sig det sen?

jag tänker inte sluta träffa honom för att det är fel på mina föräldrars värderingar iallafall... [tard]
passaro:

Vad är det för fel på honom, enligt dem?


han är äldre och mamma säger att det är helt sjukt, onormalt och att pappa tycker samma sak.... Jag vet att de tycker det men hon vägrar lyssna när jag säger att jag inte känner någon skillnad och att vi är kära..

OF 5:

alla människor är egoistiska idioter, även dina päron


jag vet

Spana också in:

Marshmallow:

Du är 20 och du kan välja själv, så är de ju! Men föräldrar kommer alltid vara föräldrar å hur gammal man än blir verkar de tro att de dom tycker spelar någon roll :P


Jo jag vet.. men min mamma säger det på ett negativt sätt, hon behöver väl inte säga att folk är sjuka och så? det finns ju äldre som utnyttjar yngre tjejer men han är inte en av dem, det har bara råkat bli så att vi tycker om varandra.

Marshmallow:

Hur länge har du varit med honom då eftersom dom inte gett med sig än?


1 månad snart..
Sa ra:

45. jag är 20 men nu har det gått ett tag och dom verkar inte ge med sig


Förstår helt klart varför de reagerar som de gör. Jag skulle nog reagera likadant om det var mitt barn. Men som sagt, du är 20 år och det är ditt liv, du gör som du vill. Det har bara gått en månad, ge det lite tid så börjar de förhoppningsvis respektera ditt beslut.