Forumet - Föräldrar tillåter inte våran relation. HJÄLP!

Föräldrar tillåter inte våran relation. HJÄLP!

957 0 12
Hej! Visste inte vart jag skulle ställa denna frågan så gör det här.
Jag har träffat en tjej på internet. Det började med att vi bara pratade någongång ibland. Men efter en viss tid så blev jag kär i henne, ända problemet är att hon bor i Stockholm och jag i Jönköping. Men jag tog ändå chansen och sa vad jag kännde för henne. Och det visade sig att hon kännde samma sak för mig.Så vi började prata varje tillfälle vi kunnde. Vi hade bestämt ett datum jag skulle åka upp och träffa henne. Men innan jag ha åka upp så har hennes föräldrar tydligen sagt att hon absolut inte fick träffa mig och att hon skulle sluta prata med mig på en gång. Dom tog till och med hennes mobil och dator. Men hon hade en annan mobil som hon använder för att prata med mig. Jag kan förstå att hennes föräldrar vill skydda henne men vi kan verkligen inte sluta prata med varandra. Hon är det ända jag tänker på och gör mig till den lyckligaste personen på denna planet. Så min fråga är om man på nått sätt skulle kunna få hennes föräldrar att gå med på att vi vill vara med varandra. Finns det inte någon lag om att man ska få kär vem man vill? Behöver verkligen hjälp, vet inte vad jag skulle göra utan henne.
Jag är 17
Hon är 15

MVH

Spana också in:

Mitt förslag är att du och/eller dina föräldrar talar med hennes föräldrar. I nuläget är du en mystisk person som deras dotter talar mycket om men som de inte känner, om du t.ex. pratar med dem på telefon och de även får prata med dina föräldrar och höra att du finns och sådär så kan det förhoppningsvis lugna dem.

Har de några särskilda skäl till att de inte vill att ni ska träffas, eller är det bara för att de är osäkra på vad du är för typ?

Hur hade ni tänkt träffas? Hade du tänkt sova hos henne, åka dit bara över dagen eller ta in på hotell?