Forumet - Förälskad i bästa kompisens flickvän

Förälskad i bästa kompisens flickvän

2591 0 37
Hejsan!

nu är det så att jag har ett jätteproblem. Jag är nämligen dödskär i min bästa kompis flickvän. Dom har varit tillsammans i lite mer än ett år och jag har alltid tyckt om henne och varit avundsjuk på honom för att hon är hans. Men sen så, för ungefär två månader sen så hamnade vi alla i en trekant där jag förlorade min oskuld till henne. Jag insåg då plötsligt hur mycket jag egentligen älskar henne. Vi har sen dess haft haft det flera gånger, kanske 1 gång per vecka sen dess och dom ser det mest som en rolig grej medans jag ser det som ett sätt att komma nära henne. Problemet är att jag vet inte hur jag ska göra nu. Ska jag bara fortsätta ha trekant med dem och vara glad att jag ens kommer henne så nära eller ska jag säga till min kompis eller vad?

HJÄLP TACK! [cry]

Vi är alla 16 just nu..

Spana också in:

Mackan94:

Jo jag vet, men är bara så förvirrad och det är svårt att välja. Sen är det ju så att jag kommer ju att träffa henne även fast jag inte vill eftersom det är min bästa kompis flickvän. Samma fester osv.


Att bara träffa ibland är dock fet skillnad.

Men äh, fortsätt du med vad du gör nu, och börja kolla efter någon rimlig ersättare på andra håll.
Kviq:

Men äh, fortsätt du med vad du gör nu, och börja kolla efter någon rimlig ersättare på andra håll.


det kanske ligger något i de du säger. Fortsätter som de är nu och så får jag hoppas jag träffar nån annan snart. Kanske inte så smart att föreslå för kompisen ifall man skulle kunna få vara tsm med hans flickvän varannan vecka. [crazy]

SlitMinSjälITrasor:

Haha, kanske inte sådär väldigt genomtänkt? [party]


Det bara hände, tänkte inte spec. mycket och ja menar, alltid vela ha henne