Forumet - Förbättra sin engelska

Förbättra sin engelska

2517 0 35
Gick ut första året på gymnasiet förra veckan med betyget MVG i engelska A. Min lärare sa att det va på håret men att jag ändå lyckades leva upp till alla kriterier.
Har älskat engelska sen barnsben och funderar starkt på att plugga i USA efter examen. [y]

Min lärare påstod sedan att engelska B skiljde sig mycket från engelska A, ur en aspekt att det kommer vara mycket högre krav och att man ska kunna prata mer avancerat.

Min fråga till er då, finns det något sätt att förbättra sin engelska så att man kan mer avancerade ord och prata mer flytande?
T.ex om det finns böcker eller ljudböcker att låna på biblioteket.

Vill verkligen kunna studera i USA, men vet inte hur jag ska nå upp till den standarden som alla andra har där [cute]

Spana också in:

babycheeks:

Gick ut första året på gymnasiet förra veckan med betyget MVG i engelska A. Min lärare sa att det va på håret men att jag ändå lyckades leva upp till alla kriterier.


Det gjorde du inte, slår vad om att hon gav dig höga betyg för att du är en skötsam ung dam.. Med detta menar jag inte att du sköter studierna, eller det kanske du gör.. Finns ingen rättvisa här i världen, god natt! [sad][cry]
Nu är jag iförsej bara 15 år och kanske inte har så mycket att dela med mig av, men jag anser mig själv som ganska bra på Engelska för min ålder, språk (i all möjlig form, dikter, skriva låtar, dialekter) är en av mina större nöjen, och jag brukar, ofta, eller, nästan konstant ha typ, Engelska mini dialoger med mig själv, leker med olika uttryck och ord som jag kanske inte helt förstår mig på, för att vänja mig vid dom och förstå hur de kan användas. Och var inte rädd för att göra fel, jag använder mig ofta av ett språk som jag kanske inte är helt 100 på att jag behärskar, för att försöka pusha mig själv till mina gränser.

Sen, som alla andra säger, titta på tv, lyssna på Engelska, läs på Engelska.