Forumet - Förbannad för ingenting...

Förbannad för ingenting...

549 0 16

Seriöst, varför blir jag så jävla förbannad för ingenting?
Det började med att jag blev stressad av att jag handlade julklappar med min far och hans nya fru.. mycket folk som går i vägen gör mig stressad, samtidigt som min pappa ska springa fram så man knappt hinner med.. självklart ska han prata så tyst så man inte hör vad han säger -Vilket gör mig ännu argare!
Visst är det små, små saker som bygger min ilska?

P.g.a det så har jag varit arg hela dagen, för varje liten sak som går fel så blir jag förbannad! Gör någon något jag inte tycker om, skriver någon fel, tycker någon något dumt, säger någon något fel så blir jag förbannad.

Jag har ingen som helst aning om hur fan man får bort sin äckliga jävla ilska heller.

Btw.. jag visar aldrig heller min ilska utåt utan håller den inom mig tills jag blir så arg att jag antingen blir ledsen eller får nå damp-attack och jaa.. dampar sönder. (Slår dock aldrig sönder något).

Hjälp mig.

P.S. Är du oseriös som kommenterar, så kan jag lova dig att jag kommer dampa sönder.

Spana också in:

Stress leder ofta till att man lättare blir arg/ledsen osv har jag märkt. Jag brukade jämt vara arg förrut, men väldigt sällan nuförtiden. Det är bra att ta ut sin ilska, dock är det ju synd om man förstör ens relationer pga det. Själv brukar jag träna våldsamma kampsporter, antar att jag har nåt slags behov av det för att kunna vara lugn.