Forumet - Förbjuden att träffa min pojkvän

Förbjuden att träffa min pojkvän

2899 2 17
Jag är en tjej på 17 år, och jag är förbjuden från att träffa min pojkvän. Jag får träffa honom för pappa, men inte min mamma, så jag träffar honom i smyg. Det här gör att jag mår grymt dåligt, för jag älskar min pojkvän över allt annat, han är den enda anledningen till att jag går upp på morgonen, sköter skolan. Innan jag träffade honom drack jag hela tiden och skötte inte skolan. Kan min mamma verkligen förbjuda mig från att träffa min kille? Finns det en lag som säger att jag absolut inte får träffa honom om hon säger det?
Snälla hjälp!
Varför får du inte ha en pojkvän för din mor? Det bestämmer väl du? Det har inte hon något med att göra.
dock utifrån texten märks det att du är helt beroende av din pojkvän, du måste se till så att du har ett liv utanför honom, och klarar saker som skolan och sköta alkoholen på egen hand. Det tror jag du skulle må bättre av. Kanske därför din mamma inte vill att du dejtar någon, men vad vet jag. Jag tycker du ska säga som det är och prata med henne om det. 

Spana också in:

Grejen är ju att hon kan bestämma det över dig, med tanke på att du inte är myndig. Dock så verkar det ju skitmärkligt att hon endast skulle komma med argumentet "han är äldre". Hur många år äldre är han? 3 år äldre eller 10? Börjar det komma upp mot 10 års skillnad skulle jag förstå om det inte gjorde henne glad, men det beror ju på. 
Om han inte drar in dig i massa negativ skit utan behandlar dig väl och får dig att må bra, ser jag ingen anledning till att ni inte ska träffas. Men jag är inte din mamma. Kanske borde hon och din pojkvän träffas? Fixa en middag, eller bara be mamma komma förbi på stan en sväng tillsammans med er? Eller har hon redan träffat honom och ut därifrån gett sitt nekande till eran relation? Ge oss lite mer att gå på.