Forumet - Förbjuden fantasi..

Förbjuden fantasi..

3348 1 42
Jag har en fantasi om incestrollspel.. Tänk att få ha någon äldre som "mamma" eller yngre som "syster". Det är väldigt förbjudet men något som tänder mig väldigt mycket. Tänk hur härligt att få en mamma som lär upp en eller en lillasyster att leka med. ;-)

Har du haft såna här fantasier eller tankar? Erfarenhet av såna rollspel?

Nej, jag vill inte höra en massa moraliskt tjafs. Det handlar om ett rollspel som känns förbjudet men med frivillighet.

Spana också in:

Glad_kille:

Nej nej för sjutton! Rollspel, med några som vill låtsas vara det. Som sagt, rollspel med frivilliga, icke besläktade irl. :-)


Jaja, men det är väl okej tycker jag iaf.
Normalt är att må illa bara av tanken på att ha sex med någon i sin familj och det verkar ju du göra så [crazy]
Bara det att du gillar att någon låtsas vara mamma som ska lära dig, eller lillasyster som du ska leka med? Ja, då finns det inget mer här för mig att diskutera. Heehehehe.
Paseo:

Jaja, men det är väl okej tycker jag iaf.Normalt är att må illa bara av tanken på att ha sex med någon i sin familj och det verkar ju du göra så Bara det att du gillar att någon låtsas vara mamma som ska lära dig, eller lillasyster som du ska leka med? Ja, då finns det inget mer här för mig att diskutera. Heehehehe.


Hehe. Ja, fantasier kan inte delas av alla. :-) och det är en av många som jag har, även om just den här är väldigt kontroversiell. Sen menar jag inte att jag skulle vilja ha den här leken 24/7, utan inom sängens ramar.