Forumet - Förbjudet att fånga och döda nationaldemokrater?

Förbjudet att fånga och döda nationaldemokrater?

143 0 9
Mina föräldrar bor strax utanför stan och där har de extremt stora problem med nationaldemokrater. De förstör i princip allt - centrum, lekplatser, dagis - rubbet förstörs av dessa förbannade varelser.

Jag var i kontakt med gubbarna på kommunens tekniska kontor för några år sedan och enl dom får man inte skjuta dom under april - augusti på grund av att de har ungar då. Men dom föder ju ungar i princip året runt. Om man inte får skjuta dom får man istället fånga dom levande i en bur och själv avrätta dom?

Nu är vi ju inne i oktober - är det fritt fram nu? Någon som vet?

Btw, jag är människoälskare men gillar inte människor som förstör allt. Nästa steg blir MUFarna.

Spana också in:

jason:

MP grundades av bl a Per Gahrton, som var en liberal politiker i Sverige. Jag uttryckte mig lite fel i det du citerade mig i... Hoppas du förstår ändå.


Spelar inte så stor roll då det gröna fanns innan hans tid. Ekologism är något MP står för, feminism något annat, dock inte så värst mycket kanske.

FP står för helt andra värderingar. Dessutom är ingen av dem liberala, sedan om de kallar sig själva det spelar ingen som helst roll.
passaro:

Spelar inte så stor roll då det gröna fanns innan hans tid. Ekologism är något MP står för, feminism något annat, dock inte så värst mycket kanske. FP står för helt andra värderingar. Dessutom är ingen av dem liberala, sedan om de kallar sig själva det spelar ingen som helst roll.


Det där kan v debattera i all evighet framöver [smile]