Forumet - Föreslår upprättande av rollspelstråd i Forum X

Föreslår upprättande av rollspelstråd i Forum X

301 0 24
I rollspelstråden ska man kunna rollspela. För er som är nyfikna på hur rollspel på internet fungerar, så, nej, det är inga tärningar involverade.

Man har helt enkelt ett scenario, t.ex en fantasyvärld, eller vampyrtema. Man hittar på ett namn, och en personlighet, och sedan så agerar man efter den personligheten.

För att prata använder man sig antingen av citattecken: "Hej jag pratar." eller av
- Hej, jag pratar. Som i vanliga böcker. När man agerar så gör man det antingen med stjärnor omkring sig. *Går och badar*
eller som i böcker,
Anarkandi går och badar.

Föreslår, ifall ni är rädda för långt intresse, att det hela körs på prov, men jag tror många kommer tycka att det är kul, vare sig det är seriös eller oseriös nivå på det hela.

Spana också in:

Åtta:

Då blir det svårt att rollspela.


Nämen, fantasi har jag, dock inte på det sättet. :P Mer intresserad av att veta hur stort intresset är bland andra på UM kring det, och därför skapade jag tråden här.

- - - - - - - - - - - - - - - - - Sammanslagning 1 - - - - - - - - - - - - - - - - -


Homunculi:

Rollspel över internet suger.


Beror på vilket. Jag har kört några riktigt tråkiga, och några som är väldigt bra. De är roligare om man känner de som är inblandade.
Åtta:

Själv vill jag inte vara med så länge det inte är några tärningar involverade. [sad]


Jag gillar båda varianterna, var jättelänge sedan jag körde båda dock, så har lite abstinens.

Homunculi:

Jo, körde något jävla chat-rollspel och då blev det lätt awkward silence då det bara var två personer.


Så därför dömer du ut alla former av rollspelande? :P
Usch, hatar sånt [n]

Men det finns ett liknande upplägg där en person skriver en novell och sen så får folket på forumet skapa karaktärerna, typ att en visst antal personer får skriva olika karaktärsbeskrivningar.

Sen så skriver TS en novell om dessa karaktärer (i flera delar) och sen får alla som är med tycka och tänka vad som ska hända härnäst osv [party]
Anarkandi:

rollspelstråde


Varför ska den in i forum X? Den passar väl bättre in i TEXT forumet. :P Det är ju trots allt berättelser, som man hjälps åt att skriva tillsammans. Varför har inte detta forum kommit än ? Jag har desperat letat efter rollspels sidor, efter att den enda existerande seriösa, komplexa sidan som hette rolla.se lade ned förra sommaren. . "/
Corvette_cat:

Varför ska den in i forum X? Den passar väl bättre in i TEXT forumet. :P Det är ju trots allt berättelser, som man hjälps åt att skriva tillsammans.


Därför att det aldrig kommer hålla seriös standard nog. Finns en tråd uppe nu, skriv gärna i den, men det är UM - "du har frågorna, vi har hånet", typ.
Stringburka:

Finns en tråd uppe nu, skriv gärna i den


Kan inte hitta vart bara "/ och sen vet jag inte hur mycket jag ska skriva här egentligen, då denna sida går ut på att den ena hälften ska hävda sig genom att trycka ned den andra halvan. -.- Så jag vet inte om jag kan rolla mina små fantasy-djur roll här utan att bli överkörd.

Stringburka:

men det är UM - "du har frågorna, vi har hånet", typ.


Hahah, jaa jag skrattade faktiskt när jag såg din "signatur" nyss. :P Det är så rätt så det går inte att låta bli å skratta åt.