Forumet - Företagsfest på en söndag

Företagsfest på en söndag

1314 0 15

Eller så är man skitsmart och säger till chefen bah "Nä, ska bara ta en öl, vill vara på topp imorgon när jag ska jobba duvet." så blir han fett glad och så kanske man får mer lön sen för att man är den mest awesome medarbetaren som inte super skallen av sig. Förutsatt att chefen är med. Annars super man, tar alvedon innan man lägger sig och dricker starkt jävla kaffe hela dagen efter.

Spana också in:


Geigerzähler: Eller så är man skitsmart och säger till chefen bah "Nä, ska bara ta en öl, vill vara på topp imorgon när jag ska jobba duvet." så blir han fett glad och så kanske man får mer lön sen för att man är den mest awesome medarbetaren som inte super skallen av sig. Förutsatt att chefen är med. Annars super man, tar alvedon innan man lägger sig och dricker starkt jävla kaffe hela dagen efter.
Kan bara hålla med, inte så jävla smart o supa sig redlöst full framför sin chef.. Men men vill man vara ute o supa sig riktigt full innan man skall jobba klockan 7 med ett otroligt farligt yrke (takläggare) så ah haha