Aviseringar
Rensa alla

Förgylla vardagen?


L Y S
Ämnesstartare

Hej, vad brukar ni göra för att sätta guldkant på vardagen? Speciellt nu på hösten när det är grått och trist ute kan man behöva ta till lite extra för att höja humöret.


   
Citera

Nog är det mörkt, regnigt och trist ute ändå är det ganska exakt på dagen två månader till vintersolståndet då det äntligen blir ljusare igen. 

Hjälper min storasyrra och hennes kille som just köpt en gammal fastighet på landet med i första hand tapetsering och lägga in nytt golv och nya golvbeläggningar.

Med hjälp av alla info som finns på nätet fixar även vi som har tummen mitt i handen jobb som skulle krävas hantverkare till som tar uppåt tusenlappen i timmen för samma jobb. Men det tar en jävla tid för oss amatörer. Cool


   
SvaraCitera
L Y S
Ämnesstartare

Make Sweden Great Again: Hjälper min storasyrra och hennes kille som just köpt en gammal fastighet på landet med i första hand tapetsering och lägga in nytt golv och nya golvbeläggningar.

Renovering är ett bra sätt att sysselsätta sig och höja humöret i denna årstid. Hur lång tid tror ni att renoveringen kommer ta?


   
SvaraCitera

Dagdrömmer och gör det verkligt. Härmar serier. Tänker på asiater. Fotar mina kläder. Klär ut mig till spöke. Planerar min atelje. Tänker på simhallen. Försöker bli skrämd Rodnar
Levande rollspel kan man väl säga.

Väntar på min väns konstutställning.


   
SvaraCitera
L Y S
Ämnesstartare

SkeletonGirl: Väntar på min väns konstutställning.

Vad är det för typ av konst?


   
SvaraCitera

L Y S:

Vad är det för typ av konst?

Spöken hehe, keramik, övergivet. Antikt, fantasi djur, porslin Hjärta


   
SvaraCitera
L Y S
Ämnesstartare

SkeletonGirl: Spöken hehe, keramik, övergivet. Antikt, fantasi djur, porslin Hjärta

Nice, verkar intressant.


   
SvaraCitera