Forumet - Förhållande.

Förhållande.

219 0 21
Beccaaa:

Hur håller ni "igång" era förhållanden?


Jaa.. hehe kan vara invecklat, kan vara hur lätt som helst.
Men det låter lite konstigt men grejen är ju att det snarare hänger på båda två i ett förhållande måste se till att man inte ledsnar/tröttnar eller tappar känslor för varandra.

Ibland kan felet ligga i att man umgås alldeles för mycket med varandra eller alldeles för lite. Det är lätt att man tappar bort sig själv och ens eget liv i ett förhållande tillsammans med någon, men det är lika enkelt att man inte engagerar tillräckligt på att hålla "igång" förhållandet. Skulle snarare säga att det handlar om en balansgång.

För vem har sagt att man bara kan "slappna av" bara för att man hittat en partner? Det är båda som måste jobba för att hålla kärleken vid liv, men kväver man varandra (genom att umgås lite väl mkt) så kan ju kärleken dö ut.

Då gäller det att man hittar nån slags balans mellan ens umgängesliv - kärleken, vännerna, familjen och för att inte glömma - sitt eget liv. Egen tid är superviktigt!

guuu.. nu e jag trött...
slutsatsen: Skaffa ett eget liv utanför förhållandet, så man inte tråkar ut förhållandet med att umgås för mycket. Man behöver egen tid för att kunna sakna och ha någonting nytt att tillföra kärlekslivet!

Spana också in: