Forumet - Förhållande..diss? vad vill han ?

Förhållande..diss? vad vill han ?

1011 0 27
Har snackat med en snubbe i 3 månaders tid träffat han ett par gånger fram o tillbaka.. och han har sagt att han vill ha ett förhållande.. men snackat ganska mycket dubbelsnack...

I lördags skrev jag och frågade hur han ville ha det för vill inte vänta i evigheter på en snubbe som inte vet ut eller in..[n]

Han svar var att han inte pallar förhållanden för dom alla går åt helvetet ändå och han pallar inte det..
Menar han med det? [surprised]

Jag sa att ingen vill att ett förhållande ska gå åt helvetet men jaa nu pratar vi inte, och vad ska jag göra? gillade snubben..[n]

Spana också in:

Gröna Vesslan:

Detta kan ju betyda att han bara vill ha något att satsa på, och var rädd att du inte ville satsa på det eller nå?


Fast jag har talat om att jag gillar han och vill satsa?

Jag har fattat att han rädd för förhållanden som snabbt går i botten, men vem är inte?
jag är rädd för att stå själv ensam kvar..
Miceparade:

Säg åt honom att du tycker att han är onödigt cynisk och fjantig när han säger att det alltid går åt helvete, men att det inte gör något för du vill ha honom ändå. Nu. Med en gång. Om han slutar vela.


Ja jag vill säga det där, men nu? när jag har sagt efteråt att jag inte tycker det är någon ide att vi prata mer om han tycker så?

Men tror du att han bara är rädd eller tror du att det är en undanflykt på att han inte är intresserad?
Tessis:

Vad menar du?


alltså, han kanske bara vill ha ett kul tidsfördriv=du. Eller snackade lite, så föll du och han blev rädd för han känner sig obekväm av någon anledning (ålder kanske?). jag föreslår att du:

isola:

Säg vad du vill och kräv att han säger vad han vill

Postorderhoran:

alltså, han kanske bara vill ha ett kul tidsfördriv=du. Eller snackade lite, så föll du och han blev rädd för han känner sig obekväm av någon anledning (ålder kanske?). jag föreslår att du:


Kanske, frågade från början om han sökte förhållande, och han svarade ja. Sen så har han pussat mig ett par gånger. Kanske inte så mycket men jag vet ej. Han är 19 år.
isola:

Säg vad du vill och kräv att han säger vad han vill. Håller han på som nu så är han antagligen inte riktigt redo för ett förhållande, eller så kanske han bara säger så för att han inte vill ha ett med dig.


Jag har försökt och det var då jag fick detta att han inte vill ha ett förhållande för alla går åt helvetet och han pallar inte det igen.