Forumet - förjävla egocentrerad.

förjävla egocentrerad.

234 0 11
alltså pallar inte. jag är inte så jävla svartsjuk nuförtiden. men jag mår ju dåligt över att min pojkvän överhuvudtaget levt innan vi träffades!!!!!!!!!!!!!! vill ju vara DET STÖRSTA SOM HÄNT. vad gör man ?????
(typ tycker det är jobbigt att höra historier om saker som hänt, fester, saker han gjort med sina vänner, öh vad som helst)

+ ljög ju om att jag inte var svartsjuk

Spana också in:

Tror det kan löna sig att berätta för honom att du märkt att du blir ledsen av att höra om hans tidigare eskapader, jag menar, han ska ju inte heller behöva tassa på tå, men om du förklarar att det gör ont att höra om vad han gjort tidigare så ska du ju inte heller behöva höra det.

Har du själv gjort saker före ni blev tillsammans? Man kan inte kräva att ens partner inte ska ha levt före de träffade en, men det viktiga är att lära sig fokusera på nuet: han är med dig nu, och han är det av en anledning.
sm0f:

är det så illa att du överväger att göra slut med honom


ne men är förjävla jobbigt.

timeisrunningout:

berätta för honom


har gjort det, och som jag skrev innan så är han likadan och vi har typ "hm men det är ju bra att vi tar detta direkt och jag inte får höra detta om ett halvår" osv osv. men åhhhh är fruktansvärt jobbigt. känner mig ju dum i huvudet också.

timeisrunningout:

Har du själv gjort saker före ni blev tillsammans?


m har gjort dummare saker än honom. men han verkar väl ha haft mer roligt