Forumet - Förkänar min kompis en till chans?

Förkänar min kompis en till chans?

248 0 16
Hej ville kolla vad ni tyckte.

Min kompis och jag ha varit bästa kompisar tre år vi har verkligen gilla varann men nu börjar det bli skakigt.
Min kompis har snackat skit om mig flera gånger utan att jag fått veta och ljög framför hela min gamla klass att jag hade sakt till henne att jag ville kyssa Albin. Han kom såklart och frågade mig och det är självklart att det inte är sant, jag har pojkvän!

Själv har jag dåligt samvete för jag är ihop Philip som var hennes bästa kompis med nu hatar de varann, kärleken är ju blind. (hon vet ingenting om oss)

Hon har snackat mycket skit om gemensamma kompisar och det får mig att bli less, man snackar helt enkelt inte skit om mina kompisar.
Ida (byter namn på alla) är ihop med Marcus som hon är småkär i och det var hon inte glad över, hon gick till Ida och frågade henne högt och tydligt så marcus skulle höra om Ida fått sin mens och hon fråga hur det kändes, vilket Ida vart ledsen över. Marcus är rätt knäpp så han hörde inget, eller så låssas han att han inte gjorde det för Idas skull.

Förkänar min kompis en till chans? Hon har gjort mycket men jag vill se hur andra ser det. Vad tycker ni, är jag knäpp som tar illa upp av allt eller ska jag säga upp kontakten med henne och hålla mig till Ida, Marcus och pojkvännen?

Spana också in: