Forumet - Förklaringar?

Förklaringar?

121 0 8
Jag har varit överkänslig ända sen jag var liten och jag har alltid fått mycket skit för det.. Alla i skolan tyckte jag var skum och jobbig för att jag grät så lätt. Blev retad osv för det. Men ingen annan än jag och mina "klasskompisar" såg det.

Min farmor sa alltid "hon är hungrig, ge henne en banan" så fort jag var ledsen.. Det är inte som att jag styr över det. Över att jag är överkänslig menar jag. Att min "kopp" alltid är fylld med vatten och att det droppar över så lätt.

Jag var med om en olycka för ungefär 8 månader sen, longboard, ramlade och slog huvudet. Fick en kraftig hjärnskakning och en spricka i skallbenet. I början var det lugnt, jag skrattade mest åt allt. Mest för att jag inte var riktigt riktig i skallen. Men nu har jag blivit så sjukt nere. Jag skyller ofta på olyckan, för jag finner ingen annan förklaring.

Jag är missnöjd, hela tiden. Jag gråter för minsta lilla grejen. Jag känner mig sjuk nästan?

Ibland önskar jag att jag hade någon typ av diagnos, för jag hade fått så mycket förklarat för mig. Att vissa delar av mitt beteendemönster berodde på en diagnos. För jag ser verkligen ingen förklaring i hur jag reagerar på saker.

Jag är rädd, för mig själv. Jag hatar mig själv. Hatar mina reaktioner. Hatar hur jag ser ut. Hatar att jag inte gör något åt det. Hatar.
Jag är ändå 21 och det har alltid varit såhär. Min överkänslighet osv. Men visst har självkänsla och självförtroende mycket med det att göra. Det förnekar jag inte alls.

det är inte som att jag skulle skryta för världen om att jag hade en diagnos, men om jag hade fått det som en förklaring så hade det blivit lättare att förstå vissa saker bara. Just thoughts.

Spana också in: