Forumet - förlåta den som varit otrogen

förlåta den som varit otrogen

143 0 11
När jag och min pojkvän var tillsammans var jag otrogen EN gång och han förlät mig och skulle kunna ta tillbaka mig för vad som helst så jag såklart utnyttjade det. Liksom det var små saker hela tiden. Typ som att hämta vatten och fall om han inte gjorde det var jag sur så han gjorde såklart det.

Men i alla fall, det tog slut mellan oss efter 3 år.
Vi var utan varandra i 1 år men har för ca 6 månader sen hittat tillbaka till varandra och nu kan man väl säga att det är ombytta roller. JAG ÄR EN ÄNGEL NU! Det är han som är tasig och jag som gråter och tofflar. Det enda han säger är "nu vet du hur det känns".
Kommer han någonsin kunna förlåta mig eller är det kört?
Tror inte det handlar så mkt om att du "uttnttja" situationen, utan kanske för att han på något vis ändå är sur för att du var otrogen en gång och hämnas genom att vara taskig (och delvis också kanske för hur du behandla honom). Om du vill få ett slut på det och en bra relation borde ni prata igenom det som hänt så ni kan stryka ett streck över det och aldrig nämna de igen. Annars tror ja ni kommer dra upp saker mot varandra hela tiden och det kan aldrig sluta bra! lycka till!

Spana också in: