Forumet - Förlora oskulden-historier !!

Förlora oskulden-historier !!

10333 4 35

Spana också in:

I somras fick jag panik, det var inte bara en festival utan hittade att han jag var med fanns i en dejtingsida. Inte för att det är fel men det intrycket jag fick av han när han tog överallt, han frågade vissa gånger om det var ok men jag gillade verkligen inte när han inte kunde släppa mig på vägen hem. Jag hittade ingen chans och säga att jag inte ville ta spårvagnen och att han släppt sitt ex helt och hållet medan hon undrar över hur det är med honom får mig och känna obekäm. Tack och lov stenen har släppts. Sedan i slutet av sommaren hittade jag min favorit person och även om det är lång distans så känns det nära när det finns en person som kommer på träffarna som vet exakt vem det är.
Så det känns bra. Fick vänner efter det, egentligen hade jag velat ha vänner före pojkvän. Bara jag som har den tanken att det är så? 

Som barn är det gulligt med löften efter man tror på allt då. 

SkeletonGirl: I somras fick jag panik, det var inte bara en festival utan hittade att han jag var med fanns i en dejtingsida. Inte för att det är fel men det intrycket jag fick av han när han tog överallt, han frågade vissa gånger om det var ok men jag gillade verkligen inte när han inte kunde släppa mig på vägen hem. Jag hittade ingen chans och säga att jag inte ville ta spårvagnen och att han släppt sitt ex helt och hållet medan hon undrar över hur det är med honom får mig och känna obekäm. Tack och lov stenen har släppts. Sedan i slutet av sommaren hittade jag min favorit person och även om det är lång distans så känns det nära när det finns en person som kommer på träffarna som vet exakt vem det är.
Så det känns bra. Fick vänner efter det, egentligen hade jag velat ha vänner före pojkvän. Bara jag som har den tanken att det är så? 

Som barn är det gulligt med löften efter man tror på allt då. 
Vad har detta med saken att göra?

Cobrak: förra veckan Party

vi snackade lite, spelade lite ps3, lyssnade på musik.. sen blev det en del foreplay som slutligen ledde till the real action. först körde vi försiktigt pga gjorde ont som fan, men sen så Cool
Snälla kan vi se en yuri ihop. Handlingen låter viktigare än det andra. Och jag blev svinledsen när en av mina boys sa att han skulle gilla tjejer om han var tjej med. Så straight :(

första gången jag kunde säga straight, det går framåt Rodnar