Forumet - Förlora oskuldent till en tjej?

Förlora oskuldent till en tjej?

1787 0 26
Oskuld är ett luddigt begrepp. Vissa anser att man som tjej måste få kuk i sig för att förlora oskulden, vissa anser att man måste haft kuk i sig en viss tid och andra anser att det räcker med att man har haft sexuell aktivitet med någon oavsett kön.

Jag tycker att man får avgöra själv om man blivit av med oskulden eller inte.

Spana också in:

Gulligt:

nej jag bryr mig inte om det jag vill bara veta.


Vi kan säga såhär.

Begreppet "förlora oskulden" är från en tid då det mer eller mindre ansågs skamfullt att idka samlag och syftar främst på kvinnan (manlig motsvarighet- svendom.) När uttrycket myntades var det också relativt obekant med bi- och homosexualitet och andra läggningar som skiljer sig från normen.

Sålunda så är det upp till en själv att komma på ett sätt att förlora oskulden om man vill göra det på annat sätt än det normativa, såvida man nu vill hålla på med denna, i min mening, högst förlegade idé.

Inte heller "kuk i fitta" känns ju som någon vidare bra vägledning med tanke på att någon som exempelvis har haft oralsex med en eller flera knappast kan betraktas som oskuld.
En del människor är knepiga av sig..

Jag pratade med en tjej en gång. Som sade att jag aldrig skulle bli av med oskulden eftersom att jag är lesbisk.
-"Mödomshinnan måste spräckas". Då tog jag upp idrottstjejer vars mödomshinna spräcks när dom tränar, isåfall är dom inte oskulder längre. För deras mödomshinna har ju spräckts??

Oskuld = inte haft sex.
Så alltså är en lesbisk inte oskuld om hon haft sex! [y]
Eftersom vi lebbar inte gillar kuk så förlorar vi oskulden med petting, medans en heterosexuell icke-oskuld bör vara kuk i fitta..
Det är vad jag tycker...
Alla har olika åsikter och tankar kring detta. Finns inget rätt och fel.
Men själv tycker jag att två tjejer kan förlora oskulden med varandra och lika så två killar! Hur skulle annars homosexuella kunna förlora oskulden? Det behöver inte alls vara kuken i fittan tycker jag. Det kan lika bra vara petting, slickning, avsugning, strap-ons osv. Så ja jag anser att två tjejer kan förlora oskulden med varandra. Men därimot anser jag inte att man förlorat oskulden om man bara blivit smekt mellan benen, nejnej.