Forumet - Förlorar förmodligen oskulden snart. BEHÖVER RÅD.

Förlorar förmodligen oskulden snart. BEHÖVER RÅD.

2841 0 4
Jag är en 16 årig kille som förmodligen kommer förlora oskulden snart då jag ska sova över med en tjej snart och e ganska säker på att det kommer hända.Men är väldigt nervös inför det hela.T.ex om hon e inte kommer va nöjd med min penis. (storlek osv)Båda är oskulder så ingen speciellt erfaren. Vet heller ej om jag borde vänta med att göra det med någon jag verkligen älskar osv. Vi två könner inte varandra särskilt bra ens.. Tacksam för svar!
Om du känner dig osäker tycker jag att du ska vänta. Men det är helt upp till dig. Kärlek och sex behöver inte hänga ihop, även om de ofta gör det. 
Och om den där tjejen inte gillar din penis, då är hon väl ändå inte värd att ligga med. Det kan ju inte du rå för. Kräv ingenting av hennes underliv (att det ska vara rakat och så) så får hon på samma sätt acceptera hur du ser ut där nere. 

Spana också in:

Precis som de andra säger. Ta det lugnt och försiktigt.
Ha inte heller för höga förhoppningar. Första gången (/gångerna) kan vara lite klumpig. Försök att ha ett långt förspel så att hon blir ordentligt våt. Bli inte orolig om du har svårt att få stånd i början och om du väl får det kommer direkt det är ganska vanligt (pga att man ofta är nervös första gången vilket aktiverar "stressnerver". "Lugnnervera" är de som ger signal om stånd och "stressnerverna" är de som ger signalen som framkallar utlösning).
Om det är svårt att komma eller på andra sett blir svårt med sexet så kanske ni kan hjälpa varandra på andra sett. 
När det kommer till att komma in i henne så kan ett tips va att du ber henne att föra in dig med sin hand. Då kan hon göra det i sin egen takt så det känns bra för henne.

Jag tror knappast att hon kommer vara onöjd med din penis. Framför allt inte med tanke på att hon själv är oskuld enligt dig och inte annars heller. 

Och det viktigaste av allt. Glöm inte kondom! Du har säkert redan gjort det men öva lite på att trä på den så det går smidigt när det väl gäller.