Forumet - Förlorat en syster

Förlorat en syster

1558 0 19

Spana också in:

loom:

tips på hur man tar sig igenom det?


Jag vill inleda med dom ''idioter'' som troligtvis försöker göra sig roliga över ditt inlägg, de är inte roligt någonstans när en person nyligen mist sitt liv.

Jag har själv inte mist någon i min närhet en så länge som betyder mycket för mig, jag är ung och har haft turen med mig. Mina tips är nog att prata med någon och inte hålla allt inom dig, de kommer göra så att du vill få ut din aggression på andra oskyldiga.
loom:

Jo, det är väl så, känns bara extra tungt nu när man är ensam


Jag har full förståelse för din situation. Jag anser att du borde försöka att få hjälp utifrån. Det finns säkerligen någon som kan tänka sig ge dig en hjälpande hand. Någon som har utbildning som psykologer exempelvis.

Eller om du inte känner att du behöver hjälp just nu men i ett senare skede så kan du kontakta skolsköterskan eller skolkurator eventuellt lärare, om du känner att du kan lita på honom/henne.
Shit vad hemskt = /

Om du vill prata med någon som inte är din familj eller närstående så skulle varm rekommendera att du kontaktar din lokala "Unga vuxna samtalsmottagning".
Hade själv en rätt tuff period för ett tag sedan och att få gå och prata där var verkligen guld värt. Hon jag hade regelbundna samtal med hjälpte mig också reda ut andra mer eller mindre problem jag hade.
min kompis tjejkompis dog i bröstcancer i April förra året. Först trodde vi att hon skulle bli bättre men sedan började cancern sprida sig till andra organ. Tänker på henne nu.. minns begravningen med öppen kista. Saknar henne, hon var alltid så sprallig och glad. När jag stod framför hennes kista önskade jag att hon kunde öppna sina ögon för mig, men något sådant blev det ju aldrig.. Jag minns folket som grät, fotona runtomkring kistan, de vackra blommorna, den sorgliga musiken.


Jag är ledsen för din skull Loom. Att förlora en del utav sig själv är aldrig enkelt. Livet är många gånger orättvist för kräk som borde dött för längesen lever och de man älskar mest försvinner. De man älskar mest försvinner.. Vill du prata skicka ett pm. Gråt, gråt, gråt så mycket du bara kan. Gråt, skrik, sakna, du förlorade din bästa vän.

Glöm aldrig bort att du endast behöver stänga dina ögon när känner att du behöver henne.