Forumet - Förlorat min sexlust, HJÄLP!!!

Förlorat min sexlust, HJÄLP!!!

415 0 3
Såhär är det. Jag har inte haft någon sexlust sedan i maj ungefär. Jag tror det började försvinna då i samband med att jag och min sambo skaffade hund ihop. I början var det inget vi tänkte på eftersom det var så mysigt att ta hand om hunden, att ha hunden sovandes emellan oss på nätterna och känna den kärleken från honom. Tanken att ha sex kom upp ibland men då vart det liksom jobbigt att utföra akten eftersom hunden satt och kollade eller i vissa fall, började gnälla och skälla för att han ville få vara med oss. Men men... nu kan vi ju ha sex med hunden i samma lägenhet utan den stressen, men nu istället så fattas den där lusten.

Jag vet att jag är kär i min kille, för jag känner verkligen dem där romantiska känslorna och kan titta på honom ibland och få rejält med fjärilar i magen och känna mig riktigt lycklig att jag har honom i mitt liv, som livspartner liksom. Men jag har bara ingen ork eller lust NÅGONSIN att börja råhångla eller klä av mig eller ha sex som jag alltid har kunnat få förut. 
Vi har varit tillsammans i två år och det har alltid gått bra tills för ett halvår sen. Blir verkligen så frustrerad över det. Grejen är att jag märker på honom hur besviken han blir när han blir ”nekad” och jag känner av hur mycket han ständigt försöker prova olika sätt att göra mig mer sugen och göra mig tillfredsställd. Men ju mer han försöker, ju mer stressad blir jag över att det inte går och ju mer försöker jag tvinga fram sexlusten, och då går det dubbelt så dåligt istället! 

Ibland vill jag bara kyssas lite sensuellt för att jag känner för det, men då märker jag hur fruktansvärt kåt han blir på en gång, andningen börjar bli riktigt snabb, han börjar smeka mig mer o mer och det blir som att vi förväntas ha sex bara för att jag vill ha liiiiite närhet? Men ibland vill man väl bara ha lite hångel!!!? Då kan ni ju tänka er hur jag blir ÄNNU MER stressad och pressad inombords. Han kan ta ett nej och han är absolut inte någon som tjatar eller säger rakt ut att han vill ha mer av mig. Han är helt underbar när det kommer till sån respekt osv. Men jag blir ju automatiskt helt ångestfylld och stressad inombords utan att kunna kontrollera det. 

Är det någon som har varit med om något liknande och som skulle vilja dela med sig av lite tips? 
Tack o hej. :P

Inga kommentarer

Tråden har 3 svar. Sortera efter:
Det första jag tänker utifrån att ha läst din text är att du saknar det romantiska, som är vanligt att få mycket av i början av förhållandet. Det är därför viktigt att fortsätta gå på mysiga dejter och göra romantiska saker för varandra som man brukade göra i början av förhållandet.

När man känner press över att ha sex så dör lusten. Det kan därför vara en bra idé att prata med din partner om att börja fokusera mer på romantik/emotionell intimitet och därmed försvinner förväntningarna på sex som du känner. Ert fokus borde då istället läggas på intima gester (ej sexuella) som att t.ex duscha tillsammans, kramas i soffan, ha djupa konversationer. Och kanske kan mer romantik/emotionell intimitet ge ert förhållande en nytändning och göra dig mer sugen på honom. 
Sexlusten är verkligen ingenting som ska tvingas fram som Donkeking föreslår, visst att man kan testa sig fram men finns det ingen lust eller vilja från din part så ska du inte fortsätta "ifall att". Lusten kommer och går för de flesta. Oavsett så är det viktigt att prata om det med din partner och han har förståelse över situationen.