Forumet - Förlorat oskulden?

Förlorat oskulden?

552 0 81
Hej jag skulle vilja veta vad ni tycker om jag är osklud eller inte?
Jag och en kille var hemma hos mig då vi låg i min säng. Vi började klä av oss och han förde in sin penis i mig. När den var inne så sa jag att jag inte ville. Efter de så började jag blöda lite. anser ni att jag har blivit av med oskulden eller att jag fortfarande är oskuld? :S

Spana också in:

Gulligt:

Jag trodde ju jag ville innan :S


när kuken väl är inne är d ju knappast läge att ändra dig,då har du inte "inte velat" tillräckligt mycke,då har du ju fan påbörjat ett samlag och redan velat tills han kommit in i dig. stackars kille säger jag bara,jag hade blivit jävligt sur om nån muntra upp och gjorde mig kåt och sen när jag väl va inne säga nej.
Tözen:

stackars kille säger jag bara,jag hade blivit jävligt sur om nån muntra upp och gjorde mig kåt och sen när jag väl va inne säga nej.


Du är väl iofs ganska sur av dig [party]

Klart som fan att det är bra att hon säger om hon inte vill, inte alla som vågar det. Är väl inte ett dugg konstigt om man ångrar sig när kuken redan inne, det kan göra ont eller kännas obehagligt eller bara fel, och det kan ju vara svårt att veta innan.
Vincenco:

men asså du är trög...
du skulle sagt till honom innan ni ens låg på sängen
att du inte ville [no-no] snacka om fail [n]


Och du verkar vara jävligt efterbliven. Du menar alltså att människor inte får/kan ändra sig? Vad är det för konservativt skitsnack? Vill gulligt inte ha en penis i sig så vill hon inte ha det, alldeles oberoende när hon bestämde detta.