Forumet - Förlovning i tidig ålder

Förlovning i tidig ålder

3346 1 19

Jag är en tjej på snart 17 år, jag och min pojkvän (17år) har vart tillsammans i 1 år och drygt en månad. Vi har pratat lite om förlovning men jag vet inte riktigt om vi är för unga eller inte. Vi båda älskar varandra till döds, vi bor tillsammans på gymansiumet så vi vet hur det är att bo ihop och fördela sysslor. 

Spana också in:

hade så många kompisar och bekanta som skulle envisas med att förlova sig hit och dit. Det är ett av dessa par som är tillsammans än idag, och nej de är ännu inte gifta.

tycker det är töntigt. Kan ni inte köpa ett varsitt halsband istället? Iofs var det  alltid väldigt kul att vifta med bästisens förlovningsring när äckliga snubbar kom fram på krogen. De försvann väldigt fort.

Jag förlovade mig när jag var 16, ett halvår senare gjorde jag och min pojkvän slut.. 

Jag säger verkligen inte att det behöver bli så med er men tänk på att ni ska göra det för att ni ska gifta er inom sinom tid och tänk på att ni gör det bara för er självas skull... Fundera på varför ni ska göra det, är det för att kunna säga att "jag är förlovad" eller är det för att ni ska gifta er eller är det för något annat... fundera på det och om eran anledning är bra så tycker jag inte att det spelar någon roll om ni är 17 eller 20... Det viktigaste är att ni gör det som känns rätt för er och ingen annan :)