Forumet - Förmodat kidnappad alt sjuk youtubestjärna

Förmodat kidnappad alt sjuk youtubestjärna

2863 0 44
Hajhaj

Youtubern Marina Joyce har under en tid betett sig underligt i sina videos och #savemarinajoyce har trendat på twitter för att folk tror att hon är kidnappad och försöker förmedla det i sina videos. Andra teorier är att hon är schizofren eller är en riktig mastermind som använder morsekod för att be sina följare om hjälp.

Jag har aldrig sett någon av hennes videos innan men det verkar ju onekligen som en ganska nervös person om inte annat och hennes videos är rätt kusliga.

Polisen i hennes område har via twitter meddelat att hon är okej, men det tror inte de oroliga/sensationslystna #savemarinajoyce:arna på.

Vad tror du? Har du sett någon av hennes videos? Är det ISIS som har henne? (nej uh sådant här ska man inte skämta om. hon är väl en stackars sjuk människa som är inne i ett skov)maxresdefault.jpg
maxresdefault.jpgCoY1lt4XEAAJ59R.jpg

Spana också in:

Varken hört talas om henne eller sett hennes videos förens nu. Hon blinkade sjukt mycket på en video jag såg precis. Jag vet ju inte hur hon blinkar vanligtvis, men eftersom folk påpekat att hon blinkat gång, på gång, på gång, antar jag att hon inte brukar blinka så som hon gjorde. Näe men hon verkade lite mystik på videon, kändes som att någon var i rummet med henne FörvirradShockerad

sluk: Kvinnan som dök upp bakom henne några gånger i en video (eller var det livestream?) är, enligt många, hennes mamma som ser till att allting går bra osv. Så tror inte direkt att hon är kidnappad av någon. 
Jo såg någon video med hennes mamma/någon kvinna. Dock verkar det ju jätteunderligt att en så pass gammal människa behöver sin mamma som tittar in i hennes rum för att kolla att hon är okej. 

vonKissekatt:
Jo såg någon video med hennes mamma/någon kvinna. Dock verkar det ju jätteunderligt att en så pass gammal människa behöver sin mamma som tittar in i hennes rum för att kolla att hon är okej. 
Ja jo, och det får mig att tro att hon är sjuk. Satt nyss och jämförde några videor och det är ganska självklart att något är inte rätt med Marina. Hon verkar dock neka allting och säger att hon mår bra ifall jag har förstått allting rätt.