Forumet - Förnedra...

Förnedra...

1288 0 25
Ibland brukar jag fantisera att jag är dominant. Och förnedrar tjejen direkt med att spruta fontänorgasm på henne och förnedra henne ja riktigt... hård förnedring.

Och jag skäms..
Men tanken på att förnedra en tjej gör mig så kåt.. Och jag känner mig så skamlig... för att jag blir mest kåt av att bli förnedrar själv och..
Alltså jag känner mig bara så skamlig när jag fantiserar att jag sprutar ner tjejer...
Är det normalt och jag vill gärna bli av med fantasin om att spruta tjejer..

Hur ska jag göra?

Spana också in:

jnybom:

Vet inte om det är normalt eller inte, men det finns säkert någon brud där ute som vill bli nersprutad. Trixxet är att dem är ofta heterosexuella.


Varför skulle det inte finnas homosexuella tjejer som gillar det om det nu finns heterosexuella som gör det? Förstår inte logiken alls.

enhimmelskdrog:

du behöver ju inte bli av med fantasin om du blir kåt av den fast du kanske ska låta det stanna vid att vara en fantasi


Vad ledsen jag blir! Det finns hur många trådar som hellst om killar som vill spruta på sin tjej, eller frågar: var brukar ni spruta på era tjejer?/ tjejer var vill ni bli sprutade?

Är det ett erskänt faktum att tjejer överlag skulle vilja sträva efter att bli nedsprutade? Nej. Detta har förmodligen främst spridit genom porr (personligen hade jag aldrig kommit på tanken att en kille kan spruta på tjejen om jag inte varit medlem på UM/ sett porrfilmer). Men på dessa trådar finns det väldigt få som överhuvudtaget ifrågasättar att killen vill göra det eller borde få göra det. Men om en tjej vill spruta ner någon så skriver man: "du kanske ska låta den stanna vid att vara en fantasi".
Leverpastejmedgurka:

Varför skulle det inte finnas homosexuella tjejer som gillar det om det nu finns heterosexuella som gör det? Förstår inte logiken alls.


Säger inte att det inte finns det, men jag tror den typen av önskan oftast är större hos heterosexuella kvinnor än homosexuella. Samtidigt är det ju bara en del i en dominansakt som jag antar skulle kunna vara önskad på båda sidor. Men vem är jag att avgöra, bara mina personliga erfarenheter.
Vet du något onormalt? Jag gillar att dominera killar men äcklas av när killar dominerar tjejer och det känns samtidigt helt okej för mig att tjejer dominerar tjejer, för det är ett annat förhållande liksom...så ömsesidigt som det kan bli...låter hemskt att säga.

Personligen känner jag att dominatrix förlorar poäng om man dominerar över en tjej men kul att du gillar det. [smile][party]