Forumet - Försäkring

Försäkring

3061 0 31

Är ni försäkrade? vilket bolag? Har dessa bolag reservationer för vissa idrotter?

Insåg att jag är vuxen och håller på med utbildning av 600-kilosdjur i högre hastighet, vore nog rätt bra av mig att vara försäkrad men är så jobbigt att fatta pga sämst förmåga att koncentrera mig och ta in info från hemsidorna. hjelp mej.

Spana också in:

Hemförsäkring täcker väl det mesta? Jag har en personförsäkring också iof. Tror att den är knuten till min förälders jobb på ngt vis. Eller var när jag var liten iaf. Frågade hen om den men hen sade att hen hade koll på det där och att jag inte behövde oroa mig. Ska fråga igen.


isola: Hemförsäkring täcker väl det mesta? Jag har en personförsäkring också iof. Tror att den är knuten till min förälders jobb på ngt vis. Eller var när jag var liten iaf. Frågade hen om den men hen sade att hen hade koll på det där och att jag inte behövde oroa mig. Ska fråga igen.
Gäller troligtvis bara så länge man bor hemma och är skriven på samma adress.

Buddah: Varför skulle man behöva vara försäkrad? Är väl bara om man går och dör och man vill att ens död skall bli någon annans bröd. 
Nej det är det inte. Om man dör får man inte så mycket. Om man är med om en olycka täcker det läkarvård, inkomst bortfall osv. Även om man blir invalid betalas ersättning ut.