Forumet - Försenad mens..

Försenad mens..

1091 0 6
Det skulle ju underlätta om du började med lite information. T.ex i vilken sorts förhållande du är i. Om ni har regelbundet sex, vad för skydd ni använder. Om du/ni glömt använda preventivmedlet någon gång eller liknande. Väldigt, väldigt, väldigt svårt att svara annars. Ungefär som ... jag har ont i huvudet, kan jag ha fått en tumör?

Det kan vara helt normalt i vissa perioder i livet. Kanske mår du dåligt över något? Är nervös, stressad eller allmänt ur balans? Detta kan påverka och skjuta upp mensen eller till och md få den att hoppa över en eller två månader.

Du kan ju självklart även vara gravid, är detta något du oroar dig över så är ungdomsmottagningen en bra lösning. De är gratis och har oftast en eller flera dagar i veckan där det är drop-in. Kolla in ungdomsmottagningen i just din kommun och gå dit och prata. De kan svara på de frågor du har och även göra ett graviditetstest så du kan få den oron ur världen.

Spana också in:

Jillie Kaaret:

Det skulle ju underlätta om du började med lite information. T.ex i vilken sorts förhållande du är i. Om ni har regelbundet sex, vad för skydd ni använder. Om du/ni glömt använda preventivmedlet någon gång eller liknande.


Jag är i ett fast förhållande, vi har varit tillsammans över 2 år. Min pojkvänn är yngre än vad jag är. Vi har regelbundet sex och har haft oskyddat sex efter förra mensen.