Aviseringar
Rensa alla

Försenad mens..


Ämnesstartare

Jag skulle fått min mens i onsdags men den har inte kommit än... Är det vanligt att den fördröjs i flera dagar eller är jag gravid?.. Är väldigt rädd för att jag ska vara gravid...


   
Citera
Ämnesetiketter

har du pojkvän eller har du bara knullat nån random utan skydd?


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

jag har pojkvänn ; P


   
SvaraCitera

Det skulle ju underlätta om du började med lite information. T.ex i vilken sorts förhållande du är i. Om ni har regelbundet sex, vad för skydd ni använder. Om du/ni glömt använda preventivmedlet någon gång eller liknande. Väldigt, väldigt, väldigt svårt att svara annars. Ungefär som ... jag har ont i huvudet, kan jag ha fått en tumör?

Det kan vara helt normalt i vissa perioder i livet. Kanske mår du dåligt över något? Är nervös, stressad eller allmänt ur balans? Detta kan påverka och skjuta upp mensen eller till och md få den att hoppa över en eller två månader.

Du kan ju självklart även vara gravid, är detta något du oroar dig över så är ungdomsmottagningen en bra lösning. De är gratis och har oftast en eller flera dagar i veckan där det är drop-in. Kolla in ungdomsmottagningen i just din kommun och gå dit och prata. De kan svara på de frågor du har och även göra ett graviditetstest så du kan få den oron ur världen.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Jillie Kaaret:

Det skulle ju underlätta om du började med lite information. T.ex i vilken sorts förhållande du är i. Om ni har regelbundet sex, vad för skydd ni använder. Om du/ni glömt använda preventivmedlet någon gång eller liknande.

Jag är i ett fast förhållande, vi har varit tillsammans över 2 år. Min pojkvänn är yngre än vad jag är. Vi har regelbundet sex och har haft oskyddat sex efter förra mensen.


   
SvaraCitera

_lillmalin:

Är det vanligt att den fördröjs i flera dagar eller är jag gravid?..

Min mens var två veckor sen förra gången, har aldrig hänt förut. Jag var inte med barn, men ett tips är att göra ett test.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Tråden låst på grund av inaktivitet


   
SvaraCitera