Forumet - Förslag på nyttigt "godis"

Förslag på nyttigt "godis"

15191 2 136

Spana också in:

ät inte en massa päron som ja gjort senaste tiden

måste va så sjukt laxerande elr va man säger...........

känns som att lukten förföljer mig hur mycket ja än duschat oxo

kan stå i kön o ba känna hur lukten smyger sig på o de känns som att tiden stannar upp o alla tittar på mig o sen e det helt plötsligt min tur att betala i kassan o ja fattar inte vad hon säger pga inne i mina tankar o sen när ja ska säga tack elr inge kvitto tack, så stammar jag o sen blir jag generad o tittar ned :(


Fasiken: kan stå i kön o ba känna hur lukten smyger sig på o de känns som att tiden stannar upp o alla tittar på mig o sen e det helt plötsligt min tur att betala i kassan o ja fattar inte vad hon säger pga inne i mina tankar o sen när ja ska säga tack elr inge kvitto tack, så stammar jag o sen blir jag generad o tittar ned :(

Vänta nu, luktar du päron eller laxeringsdoft?

Fingerprints: Känns lite + - 0 att äta godis efter träning.

Musklerna och konditionen behåller du ju. Tycker att det verkar som en vansklig matvana om du riskerar gå upp överdrivet i vikt på grund av lite godis. Annars är det väl en god idé att helt enkelt äta mellanmål efter träningen. Jag brukar äta yoghurt och müsli, även känt som "second breakfast."
Fingerprints: Grattis i efterskott förresten!

Tack!

Nachac: Musklerna och konditionen behåller du ju. Tycker att det verkar som en vansklig matvana om du riskerar gå upp överdrivet i vikt på grund av lite godis. Annars är det väl en god idé att helt enkelt äta mellanmål efter träningen. Jag brukar äta yoghurt och müsli, även känt som "second breakfast."
Jag försöker få tillbaka min mage till ett vältränat tillstånd och tror inte att godis flera gånger i veckan is the way to go :( Känns inte bra iaf. + Blir så himla trött av godis och fett.