Forumet - Förslag till Konsekvenser i ett parti Sanning och Konka

Förslag till Konsekvenser i ett parti Sanning och Konka

5909 0 10
Hej. Planerar ett redigt parti Sanning och konka där det ska finnas en hög lappar med "Vinnarkonsekvenser". Den person som vinner (spelet är annorlunda och har intrikata regler och det genereras en vinnare) får dra en av lapparna och sedan utföra/uppleva det som står.

Jag behöver hjälp med att komma på Konsekvenser. Det finns två nivåer. Vänskapliga (tänk förfest) och Hett (tänk att din KK är över på mys).

Har 10 stycken på nivån Hett:

Massera först ryggen, sedan benen och avsluta sedan med rumpan. Använd gärna olja. Fortsätt massera mellan benen och använd gärna tungan.

Börja med en lång kram, sedan ett ordentligt hångel. Övergå sedan till att massera brösten och övergå sedan rappt till att ge henne en ordentlig orgasm med hjälp av din tunga.

Din kvinna ska olja in din mandom, ge dig ett ordentligt handjobb.

Lägg dig på ryggen och låt din man knulla din mun. Det är ok att se till att han inte går för djupt.

Sugen på lite analt? Ha lite förspel, hångel, oralsex. Men sen ska antingen ett eller flera fingrar in. Eller kanske testa med kuken?

Har ni sexleksaker? Isof är det dags att ta fram dom. Vinnaren bestämmer vad som ska användas.

Ni ska komma tillsammans. Det kräver arbete, men ni klarar det.

Massera varandra, använd ordentligt med olja. Rör inte varandras kön förrän ni är klara med varandra och ni båda verkligen ber om det.

Sug av din kille med ordentligt med saliv och engagemang. Målet är att han ska komma i din mun.

Bind eller fängsla din tjej med handklovar. Täck hennes ögon. Tillfredställ sedan henne och dig själv. Hon bestämmer var du kommer någonstans.

Jag behöver tips på fler alternativ till båda nivåerna.
Go!

Spana också in: