Forumet - FÖRSLAG: Ungdomar slås ihop med Kamratposten

FÖRSLAG: Ungdomar slås ihop med Kamratposten

231 0 15
Som många av er har märkt så är det väldigt många användare som har lämnat och håller på att lämna vårt kära forum. Folk skaffar sig ett liv, folk dör, folk försvinner, folk skickas tillbaka.

Ett väldigt omdiskuterat förslag är att slå ihop ungdomar med kpwebben! Vi tror att det kan bli ett väldigt bra samarbete tillsammans med användarna där, jag har även tagit upp det ämnet med några därifrån som verkligen gillar idén.

Förhoppningsvis görs hopslagningen till sommaren eftersom det nu börjar bli lite panik, det är ingen kvar här! KPwebbarna kan verkligen berika oss och vi dem!

Spana också in:

honolulu:

Ja, och det är ju jättebra! Medelåldern på ungdomar är alldeles för hög, runt 20 år, och den borde sänkas till ungefär 15, och det är precis det KP:arna kan bidra till!


ja vene va ja tkr om det. detta är ju ett forum där nöstanvuxna får va barn. om det kommer in riktiga barn kommer det bildas pakter
Rymdpirat:

ägarna inte har råd att bekosta pedofilletandet bland nya användare hela tiden.


Mm this. Skulle bli massa petitesser och förändringar bara för att skydda 13åringarna från vad dom kommer bli utsatta för i alla fall på alla andra sidor på internet.

Tkr inte det lät som en bra idé. Om dom vill börja hänga på um visst men onödigt att "slå ihop" det


känner även detta
Storchen84:

Det skulle gå från att vara barnsligt på en humoristisk nivå till bara... dagisbarnsligt[tired]


antar att jag är rätt negativt inställd till det, kanske det skulle bli bra Dold text: men antagligen inte