Forumet - Förspel

Förspel

1234 0 30
Denna fråga är till er ALLA som varit med om att mysa och förspel. Sex är inte direkt relevant och man kan mycket väl haft förspel utan sex.
Svara gärna ärligt på undersökningen!

När ni har förspel. Hur brukar det vara?

Tjej - ALT 1 = Jag ligger ner och han gör mig våt, smeker mig och kysser mig. Sen har vi sex.
(Han ger dig förspel)

Tjej - ALT 2 = Vi smeker varandra samtidigt. Ibland ligger han ner och jag smeker och maserar hans kropp, leker med hans snopp och gör han hård. Ibland ligger jag ner. Vi brukar alltså turas om, det ser nog väldigt jämnt ut.
(Ni ger varandra förspel)

Tjej - ALT 3 = Vi har aldrig något förspel. Han ber mig suga av honom, sen när snoppen är blöt kör han bara in den.
(Du ger honom förspel)

Kille - ALT 1 = Hon ligger bara ner och jag får göra allt jobb och göra henne kåt och våt. Sen har vi sex. Det brukar inte vara tvärtom
(Du ger henne förspel)

Kille - ALT 2 = Vi smeker varandra samtidigt. Ibland ligger hon ner och jag smeker och maserar hennes kropp, leker med hennes underliv och gör henne våt. Ibland ligger jag ner. Vi brukar alltså turas om, det ser nog väldigt jämnt ut.
(Ni ger varandra förspel)

Kille - ALT 3 = Hon vill inte ta emot förspel. Verkar som det är bara mig det ska förspelas på. Hon suger mig, smeker mig men hon vill inte få det själv.
(Hon ger dig förspell)

Spana också in:

bruden vill inte ha förspel. hon ramlar oftas hem till mig på fyllan och vill ha kuk, och jag vill sova. förspel orkar jag inte med och våt är hon redan. Antingen så kör man förspel tills hon somnar eller så trycker man in den innan hon hunnit somna. det beror helt på hur pass trött/kåt jag själv är