Forumet - Första dejten avklarad, vad gör jag nu?

Första dejten avklarad, vad gör jag nu?

1302 0 45
Idag var jag på min första dejt med tjejen jag är förälskad i. Det gick fint! Vi gick och fikade tilsammans och efteråt gick vi lite på stan och in i lite affärer hon ville till [smile] Fick en kram innan hon tog bussen hem [cute]

Vad ska man göra nu? [chocked] Jag har extrem stor lust att kyssa henne och det pirrar ständigt i min mage när jag tänker på henne ( detta leder till att jag skriver långa fina dikter [blush] )

Tips på något jag kan göra? Jag vill verkligen verkligen verkligen bli tillsammans med henne, jag gillar henne obeskrivligt mycket! (hon vet att jag är förälskad i henne)

Spana också in:

MastNj:

!


Härligt att det gick bra :)

Fortsätt skriva och höra av dig.
Om du vill träffas igen så skriv det när du vill, du behöver inte vänta en dag eller två.
Om hon tycker det går bra så går det bra, annars skriver hon helt enkelt att hon vill vänta lite eller att ni ska ta det lite lugnare.

Var inte för snabb med att kyssa henne, men var inte för seg heller. Läs av situationen hur det känns innan du gör något. Magkänslan kan vara bra att lyssna på ibland men ibland inte.
Rymdpirat:

Ganska töntigt att hålla på och spela maktspel sådär imo.


det handlar väl inte direkt om att spela maktspel utan att ge den andra personen lite andrum.

han är kär i henne och har gjot en hemsida till henens "ära" och har berättat/visat detta för henne. hon är nog rätt säker på vad han tycker så länge hon inte har sågspån mellan öronen och därmed kan det vara bra om hon får fundera lite själv