Forumet - Första festen?

Första festen?

2262 0 39

Spana också in:

Paseo:

och fick magpumpas när hon var 16 för att hon hade blivit förgiftad av på tok för mycket hembräntOj, låter inte bra med din syster :/
Tycker det är bra med folk som inte dricker, men det jag stör mig på är folk som försöker få andra att inte dricka. Kanske lite självklart om man har alkoholproblem, men om man bara dricker lite ibland ..

Brukar du få dina kompisar att inte dricka, eller tvinga dem att inte dricka? (förutsatt att några av dina kompisar dricker?)
AvveGC:

Brukar du få dina kompisar att inte dricka, eller tvinga dem att inte dricka? (förutsatt att några av dina kompisar dricker?)


Haha, nej [smile] jag bryr mig inte om det faktiskt, de får göra som de vill. Men det är ju inte så att jag försöker undvika alkohol eller så. Jag dricker ett glas vin då och då för jag tycker det är gott, inte för att jag ska bli full. Tycker det är rätt töntigt med sådana som dricker xider för att de inte gillar alkohol men ändå ska få i sig det [rolleyes] Det jag inte förstår är vitsen med att bli full. Må jävligt dåligt dagen efter och få minnesluckor? Näe fy. Det jag kan göra är att dricka ett par glas vin för att bli lite mer social, men där går min gräns. Har en röd box hemma som pappa köpte i tyskland, den har jag haft jättelänge nu [bigsmile] börjar kanske bli gammal [chocked]
folk brukar alltid anklaga mig för att vara torr på grund av att jag inte vill bli full.
Men nej sörru för jag är alltid översocial och pain in the ass för alla närvarande [bigsmile] Eller ah, de flesta bukar uppskatta att jag bjuder på mig själv men det finns ju alltid de som bara tycker det är jobbigt. Men då är det de som är torra. Jag ställer mig i centrum nykter, det du!