Forumet - första fyllan?

första fyllan?

4858 0 82
Vikt0r95:

så tips på hur man döljer?


Varför ska du ha tips på hur man döljer att man är aspackad? Tänker ge dig tips på hur du inte blir aspackad, så du istället om du nu måste dricka alkohol kan ha roligt istället för att må illa och spy.

Drick mycket vatten mellan alkoholrundorna (1 drink/öl/cider ---> vatten ---> 1 öl, du fattar grejen), drick alkoholen långsamt och ät ordentlig frukost, lunch och middag samma dag så du verkligen inte gör detta på tom mage. När du känner att det blivit för mycket så SLUTA DRICK. Tack och hej!

Spana också in:

Vikt0r95:

jag har typ 8 öl och en cider?


Du, lämna hälften hemma. 4 är absolut max vad jag skulle rekommendera, du är ändå så pass ung och har inte druckit förut. Dricker du 8 så kommer du förmodligen bara spy och må jättedåligt.

Vikt0r95:

men man kan inte dölja lukten med tuggummi osv? (A


Nej, tyvärr, alkohollukt tränger igenom alla parfym- och tuggummifunderingar. Ju mer du dricker desto mer kommer du stinka.
Hade du tänkt dricka så får du nog lägga ner de där planerna med att försöka dölja det. Är de vakna när du kommer hem så kommer de troligtvis upptäcka det. Vet du att det kan få allvarliga konsekvenser så låt bli eller så slutar du bara tänka på det och har roligt istället. Se det som en bonus om de inte upptäcker något! [crazy]
Vikt0r95:

okej, lyssnar på dig!


Hurra! Jag lovar, du kommer tacka mig någon vacker dag efter att du sett vad som händer om man dricker allt för mycket på en kväll. Alternativt kommer du skriva här på nyårsdagen och säga att jag är en fantastisk människa som hade rätt och börja avguda mig. Det är upp till dig.

Drick en först och se hur det känns, och drick jättelångsamt. Smutta, halsa inte. Prata med kompisarna mellan klunkarna. Har du en flaska öl så ska den inte vara tom efter fem minuter, liksom. Ransonera så det räcker och förhoppningsvis blir över.

Vikt0r95:

behöver ju inte stå och flåsa morsan i ansiktet....


Nä, fast lukten känns på långt håll.
kissa blir det(y' haha

Hunky Dory:

Som jag förstått det, så är en första fylla utan spyor och medvetslöshet ingen riktig "första fylla"


vad skulle du kalla det då? första ''fejk'' fyllan?[bigsmile]


Blivande_japan:

drick ej!


första gången måste väl vara nån gång? och asså det är ingen värsta feta festen jag ska på nu, vi är typ bara några stycken som ska ha fest, tänkte ha första fyllan ihop eller vad man ska säga så det inte händer massa skit[smile]
Vikt0r95:

så tips på hur man döljer?[wink]


Drick inte så mycket bara. Ta det lugnt när du dricker (typ en öl/timme) och drick bara öl rent alkoholmässigt. Undvik starksprit. De flesta har svårt att dosera det rätt, speciellt när de redan druckit en del innan.

Ät mycket mat och drick mycket vatten under hela dagen. Fortsätt dricka vatten under kvällen (varannan vatten fungerar skitbra faktiskt).

Följ de här råden så kommer du förhoppningsvis inte bli för full och bara ha en trevlig kväll. Väldigt viktigt att komma ihåg att dricka långsamt! Lätt hänt att du blir för full annars. Speciellt när man är ovan.
Vikt0r95:

Har ni något tips som jag kan tänka på?


Drick bara öl (som inte är starkare än typ 5%)

Drick inte sprit.

Drick inte av andra.

Hur mycket väger du? Antagligen så är det bässt att bara ta med typ 6 öl och att dricka långsamt, och börja inte rapea för då skär jag tasken av dig (Y)