Forumet - Första gången Bacardi

Första gången Bacardi

3757 0 13

Tjenare. Jag är en kille på 16 år, väger inte mycket och är ganska svag. Har bara druckit alkohol några få gånger innan och då väldigt lite så har aldrig blivit full.  Har nu tänkt att blanda ut Bacardi med Cola och undrar då följande. Hur mycket Barcardi räcker för en person som aldrig har varit full tidigare? Vill inte bli full så att andra märker det för mycket iaf. Bara lite lagom glad. Hur mycket Cola ska man spä ut det med?  Tack i förhand :)

Inga kommentarer

Senast ändrad 28 Jul 2013, 03:22 av Billyboo
Tråden har 13 svar. Sortera efter:

Bästa svaret

Det är väääldigt lätt att missbedöma hur mycket man dricker när man dricker sprit, även när man druckit ett tag. Tycker att du ska blanda svaga drinkar och ta det väldigt lugnt. Om du nu ens ska dricka alls med tanke på din ålder....

Spana också in:

"Jag är en kille på 16 år, väger inte mycket och är ganska svag."
- Alkohol och Coca-Cola det blir man inte grov på du..

Rom och cola är sjukt äckligt, tag ett par klunkar rent istället och vänta någon halvtimme.. Känner du dig mysig kan du ta ett par/tre klunkar till. Därefter inget mer oavsett hur du känner!! 

Bacardi är ganska svag, tror inte du behöver blanda ut. Den blir nog inte så god då. Varva istället, ett glas bacardi och sen ett glas vatten/cola.