Forumet - första gången för en tjej

första gången för en tjej

1575 0 40

Spana också in:

Meningen e ju inte att de ska blöda. Meningen e inte att man ska "spricka" = blod. Mödomshinnan e ju som en kant runt slidöppningen som gör slidöppningen mindre. Den kan va väldigt seg på vissa tjejer så att en gynekolog får fixa till det. Men om man e redo = kåt, mentalt redo, våt, slappnar av och tar de lugnt dvs. har en kille som visar hänsyn (säg att ni e oskulder om ni e de!) så töjs hinnan oftast, och då blöder det inte. I andra fall om man inte e kåt, spänner sig, tar det för snabbt, så kan den spricka lite o då kan de blöda. Skadar väl inte o va förberedd på att de kan blöda? Vissa blöder de första gångerna, andra aldrig ( om man inte har mens då=) ).

Oroa dig inte.
Lanina:

Jag blödde inte, och jag har inte hört om några verkliga vall. [confused] Verkar vara en väldigt långlivad myt på att man "ska" blöda. Ifall man tar i för mycket eller ifall tjejen inte är tillräckligt våt och uppvärmd så riskerar man att det gör ont osv visserligen.


jag blödde. så någon myt är det knappast. och jag var våt och "redo". så kan det gå helt enkelt.
Nabla:

Gör de inte det, så har du inte spräckt dem tillräckligt.


öh, jahopp

nä.. d beror på om dom har lekt med sig själva innan eller inte, och ibland så räcker det med att dom bara rört på sig (typ sprungit) för att det ska vara lungt. d e därför en del tjejer sys ihop innan dom ska giftas bort i andra kulturer även om dom inte haft sex med nån annan.

mer vet jag inte. :P
mehelium:

är det sant att dem blöder då? hur mkt? seriösa tack


Som flera redan nämnt så är det ju ytterst individuellt. En del blöder ingenting och tycker i det närmaste att det inte ens gör ont. Medans andra tycker det gör ont och blöder lite. Förbered genom att kanske inte ha dina bästa lakan den dagen och för guds skull, se till att inte fokusera för mycket på det, jag skulle i alla fall om jag var tjej tycka det var avtändande och kanske till och med känna mig äcklig om jag hade lägre självförtroende eller liknande.

Dåliga lakan/Handduk + Mys + Get on with it = Lyckad kväll [y]