Forumet - Första gången, hjälp

Första gången, hjälp

1756 1 9

Det här är min första tråd men behöver svar från några tjejer eller erfarna killar.

Saken är den att jag har varit tillsammans med en tjej i fyra månader nu, allt är bra och så men vi har typ pratat om det och varit nära att ha sex, men hon är fett nervös, har pratat om varför hon känner att det är så jobbigt och hon är i stort sett rädd för det mesta, hon har sagt att jag inte är problemet, att hon litar på mig och inte kunde varit någon bättre men ändå är hon rädd att
*Det kommer göra ont
*hon kommer blöda
*Osäker på sin kropp( helt onödigt då hon är min gudinna)
*Att hon kommer vara för trång
Det är väl det jag kan komma på nu i efterhand, men vad kan jag göra för att hon ska känna sig mer redo eller säker med sig själv? Första gången är hennes, vill inte att hon ska vara så nervös att det inte är skönt.

För att göra denna röriga tråden lättare att  komma med förslag till, hur får jag tjejen att känna sig redo,avslappnad,hur ska jag hantera det om hon känner att det är för trångt?, och hur får jag henne att se sig själv i mina ögon?

Spana också in:

Hm, om du verkligen tycker om henne och ser henne som en gudinna, så ger du henne mer tid till att börja med? Det är riktigt stort steg för vissa, medan andra viftar bort det. Det är viktigt att du inte pressar henne - vilket det framstår som att du inte gör, som tur är! För många kommer nog det hela naturligt efter ett tag, så ha tålamod!