Forumet - Första gången, kom med tips!

Första gången, kom med tips!

1345 0 44
Tjena alla!

Det är såhär att en kille jag verkligen tycker om vill ha ett engångsligg med mig. Jag är oskuld och han har erfarenhet av sex men jag vill ju såklart göra det skönt för honom och ber om några tips från er [wink]
Jag har tyvärr tandställning i över OCH underkäken så jag undrar om det kan orsaka problem? [shake]

Han vill gärna ta mig bakifrån och det har jag inget emot alls men han undrar om jag vill testa något annat också. Har ni några tips på nån ställning eller nåt man kan pröva? [smile]
När jag ska runka av honom vill han gärna komma i min mun men då måste jag såklart göra det så skönt som möjligt för honom så kom med tips [bigsmile]

Spana också in:

grodan89:

Ja såklart vill ju göra det skönt för honom :)


Sjukt vad folk aldrig ska fatta vad sex går ut på.
Ok det ÄR skönt, utan tvekan. Men att bara ha sex för sakens skull är inget jag skulle göra, eller ens rekommendera andra.

Visst du gillar honom, men om du o han verkligen gillar varandra har ni sex först när ni verkligen älskar varandra istället för nu.

Sen sa du själv att det blir ett engångsligg, om han nu sa detta verkar det ju inte som att han vill vara med dig efter det? Värt att förlora oskulden då?
Tandställningen kommer inte vara något problem eftersom du ändå inte ska använda tänderna, utan när du suger använder du och nuddar bara med läpparna och tungan, samtidigt kan du runka skaftet hårt med ena handen medans du suger ollonet om du förstår? Det är väldigt skönt.

Ställningar, om man står upp, ner, bak, fram, ligger osv spelar ingen roll enligt mig, det som spelar störst roll är att ni båda är riktigt kåta. Glöm inte förspelet, fattar inte att vissa killar skiter i förspelet. Själva penetrationen blir 10x skönare efter ett långt förspel så man är suktad. Bara du är våt och kåt, och han detsamma så kommer det gå jättebra. Om du inte är jättevåt och det är trångt första gången prova med glidmedel också.

Missionären, 69an, doggy och rida är vanliga och sköna ställningar. [cool]